Следва

Ким и Кание обявиха датата на сватбата си

Лилавото е нейният цвят! Джеси Джей в страхотно "оversize" палто по време на разходката си в Ню Йорк

Гласовитата певица беше избрала топ, мини, чорапогащи, огромни обувки от естествена кожа, извънгабаритни чанта - всичко това в черно, атрактивни...

People of art преди 10 години

Джеси Джей беше заложила на изключително семпла визия в черно за разходката си из Ню Йорк вчера, но прекрасното й oversize палто в лилаво инжектира достатъчно цвят, за да оцвети изцяло представата ни за нея в този иначе сив следобед.

Гласовитата певица беше избрала топ, мини, чорапогащи, огромни обувки от естествена кожа, извънгабаритни чанта - всичко това в черно, атрактивни златни аксесоари и завършващо визията виолетовото червило, които определено оставиха запомнящо се впечатление у всички успели да видят Лондончанката по Ню Йорксите улици, а самата тя потвърди любовта си към Голямата ябълка, като написа в личния си Туитър: "Обичам Ню Йорк. Днес няма да се спи. Имам среща с един голям човек! # republicrecords. ", което пък потвърди повода, по който тя е там, а именно работата върху американския й албум.



Миналата година 25-годишната певица реши да промени вида си, след като прецени, че облеклото й е леко агресивно, а понякога дори прилича на клоун. "Все още обичам да експериментирам с облеклото си.

На сцената можете да ме видите с кюлоти с висока талия, но все пак не искам да приличам на палячо. Мисля, че вече се обличам доста по-прилично от преди. Понякога изпращам стари мои снимки на приятелите ми и ги моля никога повече да не ми позволяват да се обличам така".

Ние смятаме, че начинът, по който се облича певицата наистина е еволюриал и от закачлив тийнейджърски се е превърнал в артистично-минималистичен с по-класически линии, което е един страхотен напредък по пътя на изграждане на личния й стил, за което искрено я поздравяваме. 




 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра