Следва

Полезно, лесно и елегантно - Печени яйца в авокадо

Дизайн за вдъхновение - Огледалце, огледалце, ти си най-красиво на стената

След разходката по шарените килми в прекрасните апартаменти от миналия път, днес ще ви покажам няколко креативни примера за това как да декорираме апартамента си огледала...

All About Life преди 10 години

След разходката по шарените килими в прекрасните апартаменти от миналия път, в тази вдъхновяваща селекция показваме няколко креативни примера за това как да боравим с една специфична и крайно необходима част от интериора на дома - вълшебното огледало. Вълшебно, но не като онова на Злата Магьосница от приказката за Снежанка, а способно да променя, илюзорно макар, пространството, да мами красиво за големината на хола, за светлината, която прозорецът пропуска в стаята, и да създава малко драматизъм там, където и когато е нужно.

Точно затова огледалото е най-добрият приятел на декоратора, доказват го и следващите идейни предложения с богато украсени рамки, които ни служат като великолепни инспирации за приказни украси на скъпия ни дом.

Нека се огледаме!





































 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 32 минути

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 41 минути

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.