Следва

Beauty news: най-новото на щанда в последните 7 дни

Кейт Ъптън

null

преди 10 години

Тя е пищната блондинка, която преобърна представите за норми в модна индустрия. Далеч от представите за кльощава манекенка, американският модел и актриса Кейт Ъптън не само постига забележителни успехи на модния подиум, но е и със забележителен успех влудява всички мъже, които я зърнат.

Красавицата добива популярност, след като се снима по бански за Sports Illustrated Swimswuit, но истинската слава идва, след като се появява на кориците на италианския и на американския Vogue. Баща й е един от създаделите на известната марка перални машини Whirlpool. Кейт имаше връзка с танцьора Максим Чмерковский, която приключи в края на миналата година.

Кариерата й всъщност се изстреля стремглаво нагоре след като я избраха за Rookie of the Year за 2011-а. Tя е пленителна и секси, и най-важното е руса, което винаги разтапя мъжките сърца.

Майка й е професионална състезателка по тенис, а дядо й Фредерик Ъптън – един от създателите на известната марка перални машини Whirlpool.

Кейт Ъптън в цифри

Кейт Ъптън е висока 1,78 м. Мерките й са 84-63-92.

През 2012 година е класирана като 5-ия най-сексапилен модел в класацията „Топ сексапилни модели“ на сайта Models.com.

Мъжкият сайт AskMen.com я поставя на престижното 3-то място в класацията „Топ 99 жени за 2013“ след Дженифър Лоурънс и Мила Кунис.

Като тийнейджърка Кейт Ъптън тренира професионално конна езда и постига завидни успехи в този спорт.


Слуховете за романтична връзка между топ модела Кейт Ъптън (Kate Upton) и рапъра P. Diddy не отговарят на истината, заявиха публично и категорично и двете знаменитости.

Според жълтите медии в САЩ русокосата красавица и хип-хоп звездата са били забелязани да се целуват по време на парти в нощен клуб в Маями, Флорида. Историята бързо се разпространи чрез социалните канали, но и Кейт Ъптън, и P. Diddy побързаха да я опровергаят.

"На вниманието на всички медии - аз дори не познавам Кейт Ъптън. Изобщо не сме гаджета с нея. Каквото и да се говори за нас, не е изобщо вярно. Край на историята", написа в Twitter рапърът, роден с името Шон Комбс (Sean Combs).

Сладураната Кейт Ъптън също се разписа със съобщение в социалната мрежа: "Аз и P. Diddy? Наистина ли? Изобщо не е вярно".
 

More from View Sofia

More