Следва

Четиво в четвъртък: "Един френски роман" от Фредерик Бегбеде

Ким и Кание обявиха датата на сватбата си

Кралската сватба на Америка ще се случи на 24 май в Париж, така че отбележете си този ден на календарите още от сега...

People of art преди 10 години

Ким и Кание обявиха дата за сватбата си, съобщава People. Кралската сватба на Америка ще се случи на 24 май в Париж, така че отбележете си този ден на календарите още от сега.

Според Us magazine рапърът и годеницата му, които имат 8-месечна дъщеря, планират да заминат за френската столица заедно със своите гости няколко дни преди сватбения ден. Според източници поканените няма да бъдат повече от 150 души, което е компромисен вариант между желанието на 33-годишната Ким, която има два брака зад гърба си, сватбата ѝ с Кание да бъде малка и интимна и на нея да присъстват само близки приятели и членове на семейството и мечтата на рапъра на сватбения му ден да присъстват  много известни лица от света на шобизнеса и модата, включително дизайнера на Givenchy Рикардо Тичи, Карл Лагерфелд, както и главната редакторка на Vogue Анна Уинтур.

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра