Следва

Петте любими парчета на Митко Петров

Изненадваща рокада: Катето Евро седна на стола на Гергана Стоянова

Изненадваща рокада: Катето Евро седна на стола на Гергана Стоянова

People of art преди 10 години

Водещата на "Усещане за жена" Гергана Стоянова днес се появи за последен път на екран като водеща. Тя дори пророни няколко сълзи и се разчувства, когато шеф Петров я поздрави с песен.

От понеделник тя ще бъде сменена от Катето Евро.


Спешната рокада на лицата се налага заради ангажиментите на Стоянова, която балансира между задачите си като шеф на кабинета на културния министър Петър Стоянович, майчинството и дублажа. Може ли Катето да изповядва знаменитости далеч от кулинарния плот на „Терминал 7”, ще разберем още този понеделник в 9,30 ч. Забивайки ток в този слот, фурията с албанска жилка става пряка конкуренция на сина си Сашо Кадиев, който осмисля деня на домакините в „Преди обед” по bTV. Дебюта си в „Усещане за жена” Евро ще полее с колегите си от култовия филм „Оркестър без име”. Павел Попандов и Филип Трифонов ще разкрият всичко, което зрителите не знаят за новата водеща, и ще си спомнят най-интересните моменти от съвместната им работа. Репетициите си в театъра ще прекъснат Антон Радичев и Георги Мамалев, за да се включат чрез жива връзка в разговора в студиото.

Ново попълнение в екипа на предаването е актуалната Мис България Нанси Карабойчева. В рубриката си тя ще се върне на село, за да отразява истории и обичаи на хора, за които срещата с камера носи еуфорията на сватба, абитуриентски бал и печалба от тотото в едно. В понеделник гаджето на волейболния национал Добромир Димитров ще отвори вратите на дома си в пазарджишкото село Юнаците. Кои са любимите й маршрути за бягане, участва ли в ритуала по приготвяне на домашно сирене и може ли да тропа ръченица, са част от въпросите, на които студентката по информатика ще даде отговор.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра