Следва

Задава се 7-мото издание на Фестивала "Антистатик"

Кейт Бланшет си татуира спечеления Оскар

Как празнуваш спечелването на Оскар? С храна в изискан ресторант, или може би на чаша шампанско в изключителен бар?

People of art преди 10 години

Как празнуваш спечелването на Оскар? С храна в изискан ресторант, или може би на чаша шампанско в изключителен бар? Не и ако си Кейт Бланшет.

След като прибра статуетката за най-добра актриса, която спечели за главна женска роля във филма на Уди Алън „Син жасмин”, 44-годишната майка на три деца беше забелязана да влиза в салон за татуировки в Холивуд Sunset Strip, облечена в черен костюм с панталон и тъмни очила и придружавана от своята приятелка, също номинираната за Оскар, Ейми Адамс.

При напускането им на студиото прозорливите папараци успяха да щракнат прясно направената рисунка, която се криела под черна лента на лявата й китка.

Според запознати Кейт е решила да запечати съдбовния момент с мастилена и вечна рисунка и си е татуирала статуетката от вътрешната страна на ръката, на която пише „Фимейл фърст”.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра