Следва

Who is she?

Мери Кейт Олсен показа огромен годежен пръстен на влизане на шоуто на Loius Vuitton

27-годишната Мери Кейт Олсен за пръв път показа завидно едрия си годежен пръстен онзи ден, 5 март, на влизане на ревюто на Louis Vuitton в Париж...

Лица преди 10 години

27-годишната Мери Кейт Олсен за пръв път показа завидно едрия си годежен пръстен онзи ден, 5 март, на влизане на ревюто на Louis Vuitton в Париж. Пръстенът очевидно е от Оливие Саркози, 44, за когото се разбра преди дни, че е предложил на избраницата си брак и двамата вече са сгодени.

Папараците са хванали Мери Кейт заедно със сестра й, близначката Ашли. Двете миньончета са в типичното за модни седмици настроение, спокойни и любопитни, а на пръста на сгодената сестра действително се вижда грамаден и красив пръстен, който, по данни на запознати, е класно винтидж украшение на Cartier. Бижуто е купено на търг на Sotheby за 81 250 долара. Скъпоценният пръстен се състои от един голям, 4-каратов, диамант и 16 сапфира.

Следва да се отбележи, че в сравнение с други прочути прочути младоженци, Саркози не се е "изхвърлил" кой знае колко с украшението. Така например, Кание Уест подари на Ким Кардашян за годежа им диамантен пръстен на стойност 8 милиона долара, а Брад Пит инвестира 500 хиляди в пръстена на Анджелина Джоли.

Чакаме подробности за предстоящата сватбена церемония и име се радваме много. Още когато ги забелязахме заедно, Мери Кейт и Оливие ни харесаха много заедно.







More from View Sofia

More Лица