Следва

Пет български продукции от програмата на 18-ия София Филм Фест в първия фестивален уикенд

Биатлон, наказателно меню и една любовница в Къртицата 2

Биатлон, наказателно меню и една любовница в Къртицата 2

People of art преди 10 години

Топмоделът Виктория Джумпарова е новият участник, който зае мястото на оперирания оперен бас Стоян Бончев в Къртицата 2. 27-годишната красавица с диплома по „Информационно брокерство“, се оказа най-лошия кошмар на семейство Емил и Христина Русеви и извади в ефир дълго укривани тайни.

Виктория представи своята версия за сложния любовен водевил между нея и Емил преди години, а влизането й в Базата бе посрещнато като затишие пред буря. Джумпарова разказа, че Емил я забелязал, когато била едва 16-годишна. Той я видял на модно ревю и моментално започнал да я ухажва, като й изпращал цветя и бонбони в училище. През цялото време Емил убеждавал Виктория, че има сериозни намерения към нея, а Христина, с която имал 9-годишна връзка, е минало за него. “Никога не сме се крили - ходили сме навсякъде заедно и познавахме семействата си”, сподели Виктория по време на живото предаване на "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване".

Емил стигнал и по-далеч, като предложил брак на 16-годишната девойка, докато бил омъжен за Христина. Колко дълбоко може да бъде „ужилването” на една лъгана жена – предстои драматична проверка на чувствата, доверието и истината.

Битките в Къртицата 2 продължават. Довечера ще станем свидетели на вторият голям сблъсък на силите. Снежният биатлон на Банско ще бъде олимпийско изпитание за участниците, а неточните стрелци ще получат наказателно „високо протеиново и ходещо” меню.



Тази вечер още един участник ще напусне Базата завинаги. Зрителският вот снощи изненадващо посочи за предполагаема Къртица Христина Тушева, която днес ще се изправи в елиминационен тест-двубой с получилия най-много копия от съотборниците си участник.

Вчера Къртицата 2 доказа, че владее най-висшите форми на провокация. От нейно име, маскиран мъж внесе успешно и пусна на воля из Парламента десетки екзотични пеперуди. С посланието, че не всичко е такова, каквото изглежда, и че всяка красива пеперуда някога е била невзрачна гъсеница. Редките екземпляри в крайна сметка ще завършат полета си като част от уникалната колекция на Националния природонаучен музей.

Кой ще напусне играта и какви са новите провокации на Къртицата 2: Разтърсване, гледайте тази вечер от 20.30 в ефира на TV7.
 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра