Следва

Не маша, а същинска бюти магьосница

Beauty news: най-новото на щанда в последните 7 дни

Ето и последните бюти новости от изминалата седмица. Ще намерите уникални продукти, които може да имате още днес...

Beauty преди 10 години

Ето и последните бюти новости от изминалата седмица. Ще намерите уникални продукти, които може да имате още днес. Страхотни червила от Bourjois, L’Oreal Professionnel ни изненадва с нов по рода си продукт за цветни кичури и уникално нежният и свеж пролетен аромат от ELIE SAAB. Какво още, вижте сами:

Rouge Edition Velvet - Чист цвят в кадифена текстура

Rouge Edition Velvet  Новото червило от Bourjois със смел матов финиш и подсилен цвят. Лека, топяща се текстура, усещане за "голи устни", невероятно лесно нанасяне, изключителен комфорт и до 24-часова издръжливост... Едно истинско откритие! Революционен продукт! При това в цели 8 нюанса: 

01 Personne ne rouge 
Разкошно, изящно, разточително червено, червено, което е винаги модерно, като на филмова звезда... Всяка жена трябва да притежава червило от този цвят.
02 Frambourjoise
Бледо червено с лек малинов нюанс. Идеален за тези, които желаят да опитат червеното, но без да се отказват от розовото. Или обратното.
03 Hot pepper
Ослепително маково оранжево-червено. Съвременно, модерно и елегантно.
04 Peach Club
Деликатен, бледо оранжев тон, перфектен моден оттенък.
05 Olé flamingo!
Дълбоко розово с цялата светлина, свежест и дързост на малиновия цвят. Интензивен и изненадващ.
06 Pink Pong
Провокативна, невероятно постмодерна фуксия. Много поп. Перфектият начин да индивидуализирате вида си.
07 Nude-ist
За естествено изглеждащи устни. Невероятно семпли nude- устни. Идеалното решение за ежедневен грим.
08 Grand cru
Тъмно бургундско червено, с лек оттенък на розово, което гo прави по-лесно за носене.

Преобразяващ кадифен финиш.

Ексклузивно от Bourjois
Rouge Edition Velvet има изумитена формула, която се усеща първоначално като лак-текстура, но след нанасяне се преобразува в красив матов финиш с кадифено меко и въздушно усещане. Изглеждате и се чувствате очарователно и секси. Прозрачна опаковка и удобен апликатор за цвят от ново поколение за лесно и прецизно нанасяне. Истинска иновация!

Уникален, сетивен, качествен
Нежната течна текстура плавно се нанася по устните, след което се трансформира в топящ се, лек, кадифен матов цвят. Много сетивно, червилото Rouge Edition Velvet разкрива цялата нежност на усещането за текстура тип "втора кожа".

Матово & невероятно леко
Да поддържат хидратирани устните е главен приоритет на червилата Bourjois.
Да, матовият финиш е красив, но не и ако изсушава устните. Затова формулата на червилото Rouge Edition Velvet е обогатена с чисти пигменти и леки масла, за леко усещане, невероятен комфорт и дълготрайност.


Гарантирана дълготрайност
Червило Rouge Edition Velvet мат - подходящо за ежедневието.
Със своята 24-часова издръжливост, то няма да се изтрие от устните ви, докато сами не решите, че е време.
Без сухи черти или разтичане! Не избледнява, не се размазва и осигурява равномерно покритие през целия ден!


Изберете и своя нюанс лак за нокти, изцяло в синхрон с устните: за напълно завършен външен вид комбинирайте 8-те нюанса червило Rouge Edition Velvet с 4-те цвята ултра-бляскав лак за нокти So Laque :

02 So Laque Glossy - Prepp'hibiscus,
25 So Laque Ultra Shine - Rouge casino
23 So Laque Ultra Shine - Fushia hype
24 So Laque Ultra Shine - Rouge escarpin.

Цена: До 30.04.2014 - въвеждаща промоционална цена на червило Rouge Edition Velvet 14.99 лева. /Регулярна цена – 18.49 лева./

 

MEGA LINER - Течна очна линия с твърд писец 

Искате елегантна очна линия, с издръжливост до 24 часа.. Искате да се будите красиви... Искате нанасянето на очната линия да е лесно и бързо, а резултатът – професионален... Да? Звучи добре... Е, ето я и нея: Новата очна линия от Bourjois - Mega Liner!

Първата течна очна линия-писалка, изработена със специално удължен и скосен по форма писец за създаване на перфектна линия без нежелани изкривявания. Прецизен грим резултат само с един замах! Деликатен или интензивен - създайте своя уникален вид само с едно движение!  Използвайте дебелата стана на чувствителния писец на очната линия , ако желаете да създадете интензивен резултат. Или използвайте заострената част на писеца за създаване на по-фин, ежедневен грим- резултат. Формулата на очната линия съдържа утра-интензивни черни пигменти зa изразителен поглед само с едно движение и до 24 часа издръжливост. Изключително чувствителният накрайник на очната линия осигурява невероятно лесно нанасяне, дори и за начинаещи!

Формулата на очната линия Mega Liner е подходяща за чувствителни очи и носещите контактни лещи и се почиства невероятно лесно .

Препоръчителна цена: 14.99 лева.



ROUGE BY UNE - Линия червила с позиция и нови нюанси

Какво е цветът за UNE?...
Подчертаване на естествената красота с нюанси, вдъхновени от цветовете, с които природата е дарила тена, устните и очите ни. Линията червила Rouge by UNE се открояват с топлина и с жар, и прекрасно подчертава устните.

Богата кремообразна текстура за гладки и меки устни
Просто тествайте червило Rouge by UNE със затворени очи и  ще установите, че то е меко, богато и нежно, с абсолютно комфортно усещане!  98.1 % съставки от естествен произход, от които повече от 44% са натурални масла и восъци, като пчелен восък и масло от слънчогледово семе, масло от ший, масло от сладък бадем.

8 сияйни цвят, а именно: 3 интензивни нюанса: R07, R08, R12, 3 натурални нюанса: R04, R05, R06 и 2 телесни нюанса: R02, R10. 

Аромат на червен домат!
100% съставки от естествен произход, аромат на листа от домат. Гамата червила Rouge by UNE излъчва зелени и естествено фини плодови нотки. Мандарин във върховата нотка на уханието, листа от домат в средната нотка, чери домат и естрагон в базовата нотка.

Препоръчителна цена:
24.90 лева.

ELIE SAAB Le Parfum - новият Couture аромат за пролетта

L’Eau Couture е ароматното продължение на колекцията Ready-to-Wear 2014 Пролет-лято, в която въздушните материи са леки като листенца и извайват магически фюжън между жената и природата. Улавя екстаза на разцъфналата природа в пролетна градска среда.

Този нов аромат, лек и любим на дизайнера, дава живот на безпрецедентната свежест. Свежестта на тези ексклузивни моменти, в които първите лъчи на слънцето проникват през зеленината. Когато в сърцето на града, зеленината е озарена от улавяща призма като вкуса на лятото.

L’Eau Couture ни оставя да разкрием свежестта като обещание за нови емоции. Приканва ни да се потопим в нови усещания, родени от светлината, свързана с пристигането на пролетта.



True Colorот от AVON 

Открий наситените цветове в професионално съчетана палитра. Четворка сенки за очи True Color придава ДЪЛГОТРАЕН ЦВЯТ: богати цветове, които не се размазват. ПРОФЕСИОНАЛНА ПАЛИТРА: нюанси, комбинирани по най-добрия начин.

Цена: 11.90 лева ( в новата брошура на Avon от 17.04 до 07.05 2014 г.)




Hairchalk – първият „грим“ за коса от L’Oreal Professionnel

Пролетта наближава и всички искаме около нас да е цветно. Този сезон ще говорим за цветове не само в дрехите, аксесоарите, грима и лаковете за нокти. Този сезон ще е цветно и в косите. Много цветно!

Лабораториите на L’Oreal Professionnel разработват за първи път уникална технология, благодарение на която днес имаме цвят – интензивен, вибриращ, щур, а след няколко дни можем да се разделим с него напълно безболезнено и безвредно. Този продукт се нанася изключително лесно и бързо – като детска игра – всеки може да го направи сам, вкъщи, пред огледалото. Но с него могат да се направят и сложни техники, които само професионален фризьор може да изпълни.

Всичко това е Hairchalk – „тебишир“, под формата на „грим“ за коса. Със своята палитра от 6 цвята – Розови очила, Виолетов сън, Син океан, Градинско парти, Коралов залез, Бронзов плаж – Hiarchalk ще внесе пролет в косите на всяко момиче.

Вече можеш спокойно да експериментираш, без да се притесняваш, че ефектът ще остане трайно и че за да получиш красив резултат трябва да изсветляваш косата си – Hairchalk може да се нанесе върху естествена, боядисана или обезцветена коса. И нанасянето отнема само 5 минути!

Hairchalk може да допринесе за парти-настроението, а цветът в косата ти ще изчезне след 2-3 измивания с шампоан. Толкова е лесно! Ако пък искаш да запазиш цветния кичур за по-дълго време – просто нанеси повече количество продукт – така, цветът ще избледнее чак след 2-3 седмици. А отмиването е красиво и естествено – няма да видиш никакви следи по дрехите и кърпата за коса.

Вече можеш всичко това, благодарение на Hairchalk, който ще откриеш във фризьорските салони – L’Oreal Professionnel. Бъди на гребена на модната вълна с цвят в косите – както правят звездите и IT момичетата! Защото е модерно!



Mythic Oil LE PARFUM

За да зарадва своите клиентки през най-женския месец – Март, L’Oreal Professionnel представят едно луксозно изживяване за косите на своите клиентки – парфюм за коса – Mythic Oil LE PARFUM!

Вдъхновението идва от красивата легенда за древен Вавиолон. Кралят на Вавилон – Небушаднезар II се оженил за Аматис. Аматис имала всичко – пленителна красота и вълшебно очарование. Но това не й било достатъчно – тя страдала по спомена за една отрупана и уханна градина от своето детство. Като доказателство за любовта и отдадеността си, кралят построил прочутите Висящи Градини на Вавилон. Когато Аматис се разхождала из градините, тя обичала да лежи с часове в купчините екзотични цветя, донесени от различни краища на света. Цветовете нежно парфюмирали косите на кралицата и винаги, когато тя минавала покрай някой, оставяла след себе си нежен аромат. Ден след ден любовта между краля и кралицата се засилвала, благодарение на тайнствения аромат в косите й.

Тази легенда е причината L’Oreal Professionnel да създаде аромат за коса, който да носи послание за любов, споделеност и женственост. Парфюмът, подходящ за коса и кожа, има нежни подхранващи свойства, които по никакъв начин не утежняват косата. Ароматът е наситен, траен, долавят се върхови нотки на мандарина, касис, и базови на ванилия и карамел. Този финален жест с ухание на Mythic Oil ще бъде новата запазена марка на всяка жена, която си го купи, тъй като серията е лимитирана.

Mythic Oil LE PARFUM можете да откриете ексклузивно в салоните на L’Oreal Professionnel.

More from View Sofia

More Beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Най-ужасните за косата салонни процедури, трихолозите от първо лице

Hair преди 3 седмици

Принципно, цялата бюти индустрия работи за да ни направи по-добри версии на самите нас. Но има някои салонни процедури за коса, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза. За капаните на разкрасителните процедури четем надолу.   

Ах, този бич: тъмните кръгове около очите, видове и лечения

Face преди 3 седмици

Знаете, виждали сте, чели сте, че не всички тъмни кръгове са еднакви, нали? И че само сънят не може да ги реши? Нека видим какви са различните видове тъмни кръгове, причините да се появяват и как да се погрижим за проблема.