Следва

Кампаниите: Аби Лий за очилата на Saint Laurent

PFW: Дефилетата - Miu Miu есен-зима 2014/15

След силното, макар и леко спорно по някои критерии ревю на Миуча Прада в Милано, дизайнерът показа онзи ден в...

All fashion преди 10 години

След силното, макар и леко спорно по някои критерии ревю на Миуча Прада в Милано, дизайнерът показа онзи ден в Париж сладката си и "реална", по собствените й думи, колекция за младежкия бранд на марката - Miu Miu.

Подсладени, карамелизирани цветове, боси крака в прозрачни винилови ботуши и обрани сандалетки, ужасно много цвят и наистина симпатично тържествено настроение - момичето на Miu Miu прилича на стилна ученичка, която можем да срещнем само в киното, защото иначе ученичките не се обличат така. За да нагодиш този завършен стил към обичайното си ежедневие се изисква опит и зряло око, което в ранната си младост просто не притежаваме.



Приятна, с фини ретро препратки колекция от нежни в отенъците си бомбър якета, къси поли трапец, ярки наметки и спортни якета на баклавички с апликации в цвят. Великолепни аксесоари, както винаги и младост в невиждани количества, а това винаги е красиво. Както и красивото участие на нашата Кремена Оташлийска в поредното ревю от най-висок клас в последните две сезона.

На шоуто се събраха невиждано по мащабите на Париж количество звездни гости, колекцията на госпожа Прада ги усмихна широко, а за отчаяните модни фенове има поне 20 артикула от тази й комплексна работя, които могат да сложат в списъците желаното за есенния сезон още в този ранен миг.
 

More All fashion