Следва

Уличният стил на звездите: Джаред Лето в Париж

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Венета Сакалийска

Преди обаче да затворим за известно време страницата на есен-зима 2014/15 и въпреки снежната изненада от тази сутрин...

Shopping преди 9 години

След финала сме на един пореден фантастичен моден месец. Преди обаче да затворим за известно време страницата на есен-зима 2014/15 и въпреки снежната изненада от тази сутрин, отворихме тази на пролет-лято с пълен разбор на тенденциите и дадохме начален старт на прекрасния нов сезон.

И така дойде мигът на любимата ни част от пролетното зареждане - списъците с шопинг желания, кой от кой по-необходим, написан на лист хартия или сложен на достъпно място в личното устройство, така че да е близо до нас, когато се появи удобен случай да го изпълним, поне на 50 процента.

Но вместо да споделим своите must-haves за топлия сезон, попитахме първо българските модните блогъри, или тези, които най-добре знаят какво, къде и кога си струва да купим.


Венета Сакалийска от edgycuts.blogspot.com"Беше ми малко трудно да сглобя толкова голям списък с покупки за пролетта предвид факта, че приоритетите ми през последната година драстично се пренаредиха и вече пазарувам много рядко, както и че спестявам за момента, в който ще открия перфектното многофункционално кожено яке, както и за нови пътешествия.

Все пак, в списъка си съм включила любимите си придобивки от предните месеци, на които още не мога да се нарадвам и предполагам ще ме радват дълго, някои дрехи и аксесоари, които също ми харесват, както и нов анти-едйж флуид за лице за по-топлото време.

Изпращам и един от любимите ми кадри от седмицата на модата в Париж, публикуван само при вас!"

Вижте още от поредицата: 

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Катя Пенева
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Алина Попов
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Ивелина Сакалийска
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Алис Симеонова
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Радостина Радичкова - Роди
Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Ива Петкова

More Shopping