Следва

Екзотичен плод

Уличният стил на звездите: Джаред Лето в Париж

Шалът се превръща в негов запазен знак. Не че не му стои божествено и нахалното, макар и нежно омбре на дългите...

All fashion преди 10 години

Шалът се превръща в негов запазен знак. Не че не му стои божествено и нахалното, макар и нежно омбре на дългите кичури. Не че не му отива и класическата момичешка красота, дар от мама. Но шалът е негов без съмнение, завъртян около шията му той прибавя онова финално Да!, което прави обличането на някои по-добро от обличането на други.

В случая, преди дни, пристигайки за запис на ТВ-шоуто C Vous в Париж, 42-годишният актьор, отскоро носител на "Оскар", носи обикновен на пръв поглед черен панталон, но добре скроен и от качествена вълна, сива, съвършено небрежна тениска, готини разкопчани боти от черна кожа, черно байкърско яке, видимо много добро, чифт авиаторки и жестоко лилав дълъг шал с дребни реснички по края.

На слабото му тяло и артистична физиономия определено стои точно този небрежно отнесен стил с характер, а за слуховете, че е гадже с Лупита Нионго, които се оказаха неверни, няма какво да добавим.






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.