Мира Радева с нов нос

Мира Радева с нов нос

Влюбена и суетна, социоложката Мира Радева е решила финално, на солидна вече възраст, да направи ринопластика. Причината - отдавна таени комплекси на тема нос. А и силната връзка и желание да се хареса на по-младия си отдавнашен партньор, който социума познава от последния Биг Брадър - Иво. Или поне така гласи столичната клюка.

Припомняме, че двойката, заедно с по-младата роднинска двойка, а именно дъщерята Ани и американския зет на Мира, бяха основна атракция в продукцията на Нова ТВ миналата есен. Зрителите и съквартирантите трудно издържаха на учетвореното напрежение и поетапно изгониха роднините, с изключение именно на госпожа Радева, която, както си личеше от екрана, караше втора младост, в омаята на пеперудените си чувства към друг играч в риалитито - атрактивния Пламен Медаров.

Доколко решението на социоложката за операция на лицето е датирано, при кой специалист ще се направи и какъв точно е естетическият модел, който се търси, засега не е известно. Но намеси от тази тип винаги са интересни, тъй че очакваме резултата с интерес.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.