Следва

MFW: Най-интересното при аксесоарите от Седмицата на модата в Милано, есен-зима 2014/15

Всички носят - Миди пола с дълъг пуловер

Не на всеки може да хрумне да носи миди пола, модел, който стига до глезена или малко над него, в едно с дълъг...

All fashion преди 10 години

Не на всеки може да хрумне да носи миди пола, модел, който стига до глезена или малко над него, заедно с дълъг обемен пуловер, който пък почти или изцяло скрива линията на ханша, но тези, които първи се сещат, са вдъхновението за тази изключително добра и несложна комбинация.

Просто е много красиво съчетанието от двете дължини, като важно е обувката, с която се завършва, да е на висок ток. За да се запази женствен силуетът, полата е разкроена или с едри плисета, а пуловерът обикновено е голям и плетен и оставен свободно да падне над нея. В някои случаи, ако не е овърсайз, а дълъг и тесен, върху него, пуловерът, може да си позволим тънък, фиксиращ много точно талията колан.

Сега, докато е хладният период на март, можем да надградим тази безупречна комбинация с едно красиво палто, онова, което е налично в гардероба, и да получим приятно наслагване от дължини и текстури. А съвсем в началото на пролетта или пък при късна есен, когато няма нужда от друго върху фантастичния ансамбъл, е най-хубаво да го разходим само така, с голям клъч в ръка и сандали на бос крак










 

More All fashion