Следва

Вививън Уестууд обръсна глава в знак на протест

Колекцията обувки на Сара Джесика Паркър вече е в продажба. Всичко е достъпно и онлайн!

Да прекараш деня в обувките на Сара Джесика Паркър? Оправдан женски блян, който все повече прилича на...

All fashion преди 10 години

Да прекараш деня в обувките на Сара Джесика Паркър? Оправдан женски блян, който все повече прилича на истина, близка, обозрима и красива.

Великолепната актриса, която всички свързваме с ролята на модната принцеса Кари Брадшоу от “Sex and the City” създаде собствена колекция от обувки, чанти и тренчове за големия онлайн магазин Nordstrom.

Колекцията SJP Collection има за цел да снабди shoe-холиците с фантастични обувки на токче и разкошни сандали, до едно изработени в чудни, живи цветове - мента, лилаво и бледомораво. Чифтовете са произведени в Италия и носят вдъхновяващи авторката си имена, като например чифта “Carrie” или друг, наречен “Maud” по името но прочутия дизайнер Мауд Фризон.



“Вдъхновението ми идваше от неща в живота ми, като например панделките, които слагах в косите си като малка, през цветните акценти, които толкова обичах в гардероба си от ‘Сексът и градът’ до препратки към класиките от късните 70-те и ранните 80-те."





Чантите носят имената на любимите на Сара спортове и спортисти от Ню Йорк Сити. Например, има такава, наречена “Waverly” - чанта за през рамо, както и “Beekman”, което пък е клъч. Отделно, тренчът “Manhattan”
е издържан в тъмносиньо или неутрални цветове и скроен така, че да акцентира фигурата с A-силует.





“Твърдо вярвам в качеството и безвремието на някои вещи и затова направих колекцията с надеждата, че жените ще я обикнат и ще я носят с години", каза още Сара Джесика.

Обувките вървят от 195 до 500 долара, чантите - от 245 до 375, тренчовете - по 495. Можем да ги напазаруваме от избрани магазини на веригата Nordstrom или он-лайн на shop.nordstrom.com.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.