Следва

Наближава представянето на новия албум на D2, който ще носи името Феникс

Мика Стоичков и Хубавата Елена се присъединиха към звездното съсловие на Dancing Stars

Дъщерята на Христо Строичков - Мика и Хубавата Елена, застанаха сред бляскавите редици на Dancing Stars, броени часове преди старта на предаването...

Events преди 10 години

Дъщерята на Христо Строичков - Мика и Хубавата Елена, застанаха сред бляскавите редици на Dancing Stars, броени часове преди старта на предаването. Продуцентите ни позволиха да „надникнем зад кулисите” и ни направиха свидетели на бляскавия свят на най-популярните и обичани български звезди, изпълнен с трескава подготовка и тренировки преди старта на Dancing Stars утре, 11 март, от 20.00 часа по Нова.



Освен на резултата на усилените тренировки на участниците, зрителите на Нова ще могат да се насладят и на изцяло новата ефектна визия на Dancing Stars. За първи път у нас за шоуто е изградена двуетажна сцена – трета по големина в света след Dancing Stars в САЩ и Вликобритания и единствената двуетажна сцена на Dancing Stars в Източна Европа. Декорът на шоуто е четири сетов, а бляскава атмосфера се допълва и от ефектния мултимедиен дансинг. За първи път зрителите ще имат възможността да проследяват всяка една емоция на участниците. За целта продуцентите са изградили 5-метров бекстейдж и бляскава гримьорна, като всички елементи изпълват впечатляващите над 1000 кв.м. площ на балната зала.



Неуморната Алекс Сърчаджиева, която с удоволствие разведе представителите на медиите из лъскавите дебри и тайни кътчета на шоуто, изненада чаровната Маги Желязкова в достойната за холувудски величия громьорна.

Зад цялата пищност и разкош на най-обичаното танцувално шоу стоят повече от 6 000 часа усилени тренировки на участниците, а екип от над 100 човека се грижи за безупречния процес.

Утре вечер, от 20.00 ч., към журито ще се присъединят и Христо Мутафчиев, който ще се завърне от турне, както и наскоро станалата майка – Галена Великова.

Какви още изненади и бляскави детайли ще съпътстват най-ярките звезди на България по пътя им към танцувалния триумф, ще разберем след броени часове, на 11 март, вторник, от 20.00ч. в ефира на Нова.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?