Следва

Питър Филипс е новоназначеният креативен директор на Christian Dior Makeup

Не маша, а същинска бюти магьосница

Всички обичаме къдрици, независимо дали са небрежно събрани на полу-опашка, или палаво спускащи се около...

Hair преди 10 години

Всички обичаме къдрици, независимо дали са небрежно събрани на полу-опашка, или палаво спускащи се около скулите, за да подчертаят формата на лицето.

Къдравите коси и всички техни вариации са винаги актуални на всяко събитие, само погледнете нежните създания от звездния небосклон: от класическите спирали на Джулия Робъртс, през елегантните стилизирани на една страна вълни на Сандра Бълок, до бохо плажната прическа на Ванеса Хъджинс.

Добре подредените къдрици са любимата прическа на господата, тъй като са женствени, закачливи и нежни и могат да преобразят и най-строгата визия в съблазнителна уловка за окото.



Джулия Робъртс



Сандра Бълок


Ванеса Хъджинс

Как обаче да се радваме на приказни вълни, без да се налага да жертваме здравето и плътността на косите си? Отговорът: новите арганови маши Intelligent Heat Argan от Diva Pro Styling България, чиито гладки керамични цилиндри разпределят перфектно и равномерно топлината през косата, а инфузираното арганово масло, оставя косата гладка и блестяща с по-дълготрайно оформяне.




5-те различни размера, съответно 13, 16, 25, 32 и 38 мм, са перфектни за създаване на различни стилове, като големи лъскави къдрици и масивен обем, както и вълни и по-фриволни къдрици.
За поръчка: magazinzakrasota.com
За повече информация: facebook.com




Второто предложение е новата Магнитната мулти маша с арган Multi Wand с три сменяеми приставки за различни вълни и къдрици. Този уред включва първите в света 100% керамични цилиндри, а Плавното регулиране на температурата, варираща от 140 º C до 200 º C с 25 степени, дава максимален контрол при оформяне на прическата.


Дженифър Лопес и Марго Роби


Риана

Благодарение на това бюти съоръжение можем да получим страхотния секси ефект на Джей Ло, ситно да се накъдрим от удоволствие като Риана или да постигнем ретро холивудската визия на Марго Роби.
За поръчка: magazinzakrasota.com

А за идеален завършек на прическата, какво би било по-добро от 100% органично арганово масло. Keune предлага Аргановото масло So Pure Moroccan Argan Oil, обогатено с витамини и омега-6, което е със 100% натурален произход и се грижи косата ни да е подхранена в дълбочина и има своето място върху нощното ни шкафче.




Налично в 2 варианта - Moroccan Argan Oil - за всеки тип коса**НОВО!; Moroccan Argan Oil* Light - за тънка и чуплива коса.

Новото Арганова масло с олекотена формула добавя блясък, без да утежнява косата. Ултра леката формула със смес от Арганово Масло и Масло от Кайсиева ядка незабавно прониква в ствола на косъма, разплита и подхранва косата като й придава сияещ блясък.

Богатата и етерична формула е идеална както за цялостна поддръжка на косата, така и ефектен помощник при стилизиране и оформяне на прическата. Няколко капки върху леко влажна коса са напълно достатъчни да я предпазят от топлинна обработка; фината и немазна текстура е най-добър приятел на тънките коси, тъй като добавя блясък, без да отежнява допълнително. 

За онези, които се борят с периодично цъфтящи краища, е препоръчително да нанасят от аргановото масло преди стилизирането на прическата за допълнителен блясък и предпазване на косъма.

Вълшебната комбинация от машите за коса Diva и специалното арганово масло So Pure Moroccan Argan Oil и So Pure Moroccan Argan Oil Light гарантира освен великолепен, почти професионален резултат при оформяне на прическата, и здрав вид на косъма. Или всичко, което косата ни би харесала.
За повече информация: facebook.com

More Hair