Следва

Крисчън Бейл и Сиби Блайзик очакват второто си дете. И вече им личи

Обичта на известните - Бионсе и Джей Зи на европейско турне

Бионсе завърши британската част от турнето си Mrs. Carter World Tour...

Други преди 10 години

Бионсе завърши британската част от турнето си Mrs. Carter World Tour и прекара последната нощ в Лондон заедно със съпруга си Джей Зи, с когото са толкова сладки, че направо да ги изядеш.

Точно като пресни гаджета, двойката си угоди с романтичен обяд в популярното заведение Cecconi. 32-годишната звезда носеше лаконична лилава рокля от жарсе, високи обувки в цвят nude, едри тъмни очила и beanie шапка в маслинено зелено, комбинация, която й стои чудесно. Джей Зи пък бе класически симпатичен в тъмни джинси, черни маратонки, проста черна тениска и сив суитчър.

Предната нощ двойката се повесели и в нощен клуб - тогава върху Бионсе съзряхме силно вталена рокля на черно-бяло райе и щедри русоляви къдрици.

Иначе, Джей Зи се присъедини към любимата по време на концерта в петък вечер в клуб O2 Arena. Освен чувственото съвместно изпълнение, рапърът направи и няколко снимки на жена си от бекстейджа, които качи в Tumblr. Влюбени гълъби, при това талантливи и красиви. Как да спреш да пишеш за тях и да им се радваш.

Точно това правят и хилядите фенове по маршрута на европейския тур на госпожа Картър. Снощи Бионсе замина за Ирландия, където е най-скорошната дата от турнето й. Следват Германия, Холандия, Белгия, Испания и Португалия.
 















 

More Други