Следва

Нещо черно, нещо без ръкави, нещо жестоко! От Rick Owens

PFW: Най-интересното при аксесоарите от Седмицата на модата в Париж, есен-зима 2014/15

Oh, la, la , Paris! възклицават модните пчелички по време на най-очакваната седмица от фешън месеца. Френската...

All fashion преди 10 години

Oh, la, la , Paris! възклицават модните пчелички по време на най-очакваната седмица от фешън месеца. Френската столица събра стилни хора от цял свят, за да им покаже какво ще е топ през предстоящата есен, а легендите Chanel, Dior и Alexander McQueen отново триумфираха с щурите си идеи. Щандът с аксесоарите беше не по-малко интригуващ от самите ауфити, даже смеем да твърдим, че именно допълващите детайли ни грабнаха най-силно.

Нюансите на жълтото се надпреварват по яркост в клъчовете на Kenzo, Maiyet и Giambattista Valli, а ретро очилата на Dries Van Noten са се спряли на по-горчичен оттенък.

Широкополи шапки, каскети и плътно прилягащи модели раздвижват картинката при Lanvin, Moncler Gamme Rouge и Junya Watanabe, а кодовата думичка е „пухкаво”.

Екстремно дебелите платформи на Stella McCartney, Sonia Rykiel и Celine са супер стилни по един закачлив, младежки начин, а тънките токчета на Chloe, Balenciaga, Balmain и Miu Miu са създадени за секси градските момичета.

Карл Лагерфелд отново успява да провокира с новите „опаковки” на емблематичните Chanel чанти, от които, признаваме, не можем да отлепим поглед.

Тези и още куп вълшебства от подиумите в Париж – в галерията>>
 

More All fashion