Следва

Дария Вербови в рекламата на новата колекция Lancôme

Айрленд Болдуин се нарежда в редицата на видни лилави експериментаторки от последните дни

След Никол Ричи и Кели Осбърн моделът Айрленд Болдуин също реши да (до) украси красивата си фасада, като добави виолетова свежест в косите...

Hair преди 10 години

След Никол Ричи и Кели Осбърн моделът Айрленд Болдуин също реши да (до) украси красивата си фасада, като добави виолетова свежест в косите. Очевидно набиращ силна скорост бюти-тренд, който обаче не сме сигурни дали няма свойството още "на три" и да е омръзнал.

Онзи ден 18-годишната Болдуин пусна снимка в новия си вид в профила си в Instagram, а стилистът й се намеси с тайната за процедурата по боядисването:

Взех опаковка боя за коса ChromaSilk Hair Color в нюанс "Дива орхидея", смесих я с балсам, нанесох на косите и я оставих под каска за 20 минути. След това разредих цвета с голямо количество балсам и разнесох сместа по краищата на косата, като оставих да действа около 10 минути. После изплакнах и "запечатах" цвета с оцветяващ шампоан. Важно е да се знае, че преди цялата тази процедура, косата на Айрленд беше обезцветена.

Последователите на младата Болдуин оцениха бюти-експеримента като успешен и оставиха маса позитивни коментари, част от тях придружени със собствени снимки с пурпурни коси.
Някои дори предположиха, че Айрленд дотолкова е обикнала виолетовата рокля Donna Karan, която манекенката носеше на "оскаровото" парти, че е побързала да увековечи спомена като намаже и косите.

More from View Sofia

More Hair