Следва

Тялото: Козметика според зодиака

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Тази седмица ще си припомним няколко любими филма. Седем фрази от седем обичани, гледани милион пъти, а може би и леко позабравени, но много вдъхновяващи и истински истории...

Celebrities преди 10 години

Тази седмица ще си припомним няколко любими филма. Седем фрази от седем обичани, гледани милион пъти, а може би и леко позабравени, но много вдъхновяващи и истински истории. 

"Плажът"

"Аз все още вярвам в Рая. Но не го търся. Раят не е място. Това е мигът,в който усещаш, че си част от нещо истинско и този миг живее в теб завинаги."

"Боен клуб"

„Купуваме си неща, от които не се нуждаем, за да впечатлим хората, които не харесваме, с пари, които не притежаваме.“



"Шогун"

"Когато човек се научи да пие чай от празна чаша или да гледа как камъка расте, тогава и само тогава той е в пълна хармония със себе си и със заобикалящия го свят."



"Легенди за страстта"

"Някои хора чуват вътрешните си гласове и живеят с това,което са чули.Такива хора полудяват или се превръщат в легенда."



"Властелинът на Пръстените"

"Не може да има триумф без загуба. Не може да има победа без страдание. Не може да има свобода без жертви."



"Тетрадката"

"Няма по-хубава любов от тази, която събужда душата и те кара да искаш още, която запалва пламък в сърцата и успокоява умовете."



"Кръстникът"

„Има неща, които трябва да се направят и човек ги прави, но никога не говори за тях. Не се опитва да ги оправдава. Те не могат да бъдат оправдани. Човек просто ги прави."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 5 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.