Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Дневниците на редакцията: Новата "It bag", Миранда Кер за WonderBra, Mечти за тялото на Жизел, защо Карл обича хотели

Къде се корени любовта на Карл към дизайна на хотели...

All fashion преди 10 години

Миранда Кер е новото лице (и тяло) на WonderBra

След като бе обявена за новото лице на рекламните кампании на H&M и Reebok, и дефилира за Chanel, Stella McCartney и Sonia Rykiel, сега е ред на австралийския супермодел да демонстрира форми и за не кой да е, а WonderBra.

Благодарение на богатия опит като Ангел във Victoria's Secret, сме убедени, че Миранда вече е истински спец в разсъбличането и фотосесиите по оскъдно облекло. Новата й визия с бяла риза обаче определено изглежда доста по-стилна и елегантна в сравнение с блестящите ангелски крила, с които сме свикнали да я виждаме.





На запитване през изминалата седмица в Париж какви са триковете й за топ форма на подиума, ето какво сподели красивата австралийка: „Когато пътувам, комбиниран различни неща. Правя йога, когато имам възможност, както и Пилатес; храня се изключително здравословно: винаги си взимам салата зад кулисите на ревюто, за да мога да си набавя необходимите хранителни вещества. Винаги си нося бадеми и хапвам много авокадо”.

Дженифър Анистън си мечтае за тялото на Жизел



Всички познаваме „Приятелката” Джен, която на 44 години може да се похвали с перфектна форма, на която много двадесет и няколко годишни биха завидели.

Като всяка жена от плът и кръв обаче, актрисата наскоро призна, че тайно си мечтае за стройното тяло на бразилксия супермодел Жизел Бюндхен. В скорошно интервю пред Self magazine Дженифър сподели, че ако би могла, на драго сърце би заменила формите си за тези на Жизел или скиорката Линдзи Вон.

Анистън е известна като привърженичка на супер здравословната храна и редовните физически занимания, но в интервюто звездата чистосърдечно добавя, че има слабост към мексиканската вкуснотия „начос”:



„Толкова обичам начос, че бих изяла и паднало на пода парче! Дори си ги приготвям сама вкъщи-просто ги режа на триъгълници като тортила и ги слагам в кокосово олио”.


Как Джен остава така стройна след тази фиеста с калории?
„Отделям по 40 минути за тренировка всяка сутрин... тичам, работя с тежести и правя коремни преси”.

Карл Лагерфелд прави дизайн на хотели... Защото притежавал твърде много къщи



Всички сме наясно, че амбициите на главния артистичен директор на Шанел се простират далеч извън света на модата; Лагерфелд е известен с влечението си към интериорния дизайн, който изглежда, е другата му голяма страст.

Негово дело са луксозните декорации из най-различни хотели по света, включително басейнът на хотел Métropole в Монте Карло и апартаментите в Hotel de Crillon. Следващият интериорен проект на дизайнера са 270-те стаи в хотел в Макао, Китай.

Къде се корени любовта на Карл към дизайна на хотели? Самият той признава пред WWD, че когато се захване с подобен проект, в началото се чувства притеснен, но след това си припомня, че и без това има прекалено много къщи и няма смисъл да си купува още една: „Имам повече къщи, отколкото имам нужда, така че не искам да купувам още. Така че дизайнът на хотели е моят начин, ако мога така да се изразя, да се отърва от напрежението. Мразя, когато си дам сметка, че вече имам прекалено много къщи”.

Лагерфелд има чудесен поглед към детайла и постига всичко, което си науми, така че не се учудваме, че е страхотен и като интериорен дизайнер: „Нали знаете, че Габриел Шанел винаги е правела само рокли, които самата тя би носила. Аз пък правя само стаи, където бих искал да спя. Толкова е просто”.

Поне така на Карл ще му е удобно и уютно, независимо къде се намира.

“Petite malle” на Louis Vuitton е новата it чанта



Дебютната колекция на Никола Геские за френската модна къща Louis Vuitton бе изпълнена със страхотни и носими дрехи и аксесоари, сред които безспорно изпъкна мини чантата, наречена „Petite Malle”, или с други думи „Малкото сандъче”.

Благодарение на размера и класическата си форма, чантата може да бъде носена като клъч в ръката или с дълга дръжка през рамо. Освен в класическия за бранда принт, можем да открием новото творение на Гескиер и от кожа.

Прогнозираме, че улиците по света ще бъдат залети от този мини модел на Vuitton, а супермоделът Наталия Водянова вече бе видяна със същата на ревюто на бранда.

Странното произведение на Миуча Прада за Miu Miu



Есенно-зимната колекция на Miu Miu, която сложи подобаващ край на Парижката седмица на модата в сряда, бе наситена с пастелни тонове и момичешки кройки, подхождащи на всеки сезон.

Истинските попадения обаче се криеха около глезените на моделите: футуристичните робо обувки на Миуча Прада може и да са решени в бонбонено розово и червено, но металните пирони вместо токчетата, които сме свикнали да виждаме, са всичко друго, но не и сладникави.

И макар да са далеч от определението „най-красивите обувки на света”, творенията на италианската дизайнерка са доказателство за новаторския й нюх и талант. Все пак не всеки би се осмелил да покаже есенна бота, изработена от прозрачна материя, тип дъждобран и токче - създадено от пирони. 

Още интересни аксесоари от седмицата на модата в Париж, чижте тук>>

Жизел Бюндхен сподели горещи кадри в Instagram





Докато Дженифър Анистън мечтае за тяло като на Жизел, то, тялото на бразилския супер модел, не си почива и за миг. Поредната кампания, в която Бюндхен е лице, и крака, се появи в профила й в Instagram.

Кадрите са от бекстейдж подготовката по заснемането на рекламните визии на нейната дизайнерска линия бельо, а моделът е великолепна в черното прозрачно боди, в което позира пред автора на фотосесията Кевин О’Браян.

Очакваме кампанията да излезе съвсем скоро, първо в интернет, разбира се.

Фарeл Уилямс с колекция за Uniqlo



Изпълнителят на свежото парче Happy, Фарел Уилямс, подготвя съвместна колекция с японската марка Uniqlo, стана ясно тази седмица.

Нещата на Уилямс и масовия бранд ще включват мъжки и дамски тениски и шапки и ще бъдат на разположение в средата на април в магазините на Uniqlo, разположени в 14 страни в света.

Освен че е певец и продуцент, Фарел Уилямс е и дизайнер на свой собствен лейбъл дрехи, наречен Billionaire Boys Club, така че работата по създаването на колекция не му е чужда.

Колаборацията ще се рекламира в печатни и телевизионни медии, а саундтракът към нея ще е песен от новия албум на музиканта - Girls.
 

More All fashion