Следва

Кой е късметлията, който ще отиде на прожекцията на филма "Сталинград"

Тялото: Погледни в чинията на мъжа - разбери неговия характер

Между вкусовите предпочитания на мъжа и неговия характер има връзка. Само с един внимателен поглед в чинията му ще разбереш всичко...

Food преди 10 години

Между вкусовите предпочитания на мъжа и неговия характер има връзка. Само с един внимателен поглед в чинията му ще разбереш всичко.
Така че обърни внимание на хранителния му режим и безпогрешно ще разкриеш всички тайни на неговия характер.

Обича сладко - домошар

Той обожава различни сладкарски вкусотии и вечерята му винаги завършва с внушителна порция десерт. Най-вероятно му липсва нещо много важно в живота, именно – любов, топлина и грижа. С помощта на висококалоричните сладки неща се опитва да се развесели или да избяга от проблемите. В крайна сметка, най-малкото скарване, нерешени конфликти в работата или незавършен дебат с приятели може да го нарани дълбоко и да го заболи, защото е с уязвим, нежен характер. Ето защо, за да се успокои по някакъв начин, той компенсира чувствата с цветя, шоколадови бонбони или сладкиши.

Властни месоядни

"Мъжете трябва да ядат повече месо" - казват нашите майки, свекърви и баби. Защо това мнение е станало неоспорима аксиома? Много жени, сравняват мъжете си с диви хищници, които може да "озвереят", ако в чинията им липсва парче месо. В това има частица истина. Всъщност мъжете - месоядни могат действително много да се възмутят, ако вместо сочна пържола видят в чинията си салата от зеленчуци, а това говори за много силен стремеж към власт и по-агресивно поведение.

Грижовни "млечни" мъже
Ако твоя любим обича млечни или разнообразие от млечнокисели продукти, сигурно добре се грижи за теб ...! Мъж, който започва деня си с чаша топло мляко или кисело мляко, обича да се грижи за другите и ги заразява с доброто си настроение. "Млечните" мъже обичат децата и не си представят живота си без семейство. Дори ергените по призвание, в хладилника, на които винаги присъстват млечни продукти, се нуждаят от грижа и попечителство. Ето защо, неуспялият като семеен човек, често завъжда домашни животни, за които полага топли грижи.



Любителите на пикантна храна
Мъжете, които не могат да си представят живота без приключения, авантюри и по-силни впечатления, предпочитат пикантна храна, подправена с всевъзможни сосове и подправки. Но тези страстни и темпераментни чревоугодници са способни лесно да избухват и се поддават на краткотрайна агресия. Такова поведение може неприятно да те изненада, когато, например, закъснееш след работа и твоят любим се яви пред теб в образа на ревнивия Отело, чиято ревност не се обяснява с нищо друго, освен със собственически чувства към жените.

Чревоугодници
Любителите да експериментират с различни храни също са привлечени от приключения. Но те, за разлика от "пикантните" мъже не се впускат в първото срещнато, дори и вълнуващо приключение. Напротив, новите приключения, ги приемат като игра, в която има определени правила и играят най-вече за забавление и веселие. Освен това, мъжът-лакомник обича не само да експериментира с нови ястия, но също и да получава нови усещания в отношенията си, по-точно в секса.

Фенове на солено
Ако обича кисело зеле, кисели краставички, мариновани домати и гъби, значи в неговия характер има диктаторски черти. Защо? Тъй като всички туршии, обикновено са приготвени от женски ръце, а подобен женски труд се оценява от такива мъже като пряко задължение. Ето защо, ако твоят любим намеква, че е време да се правят запаси за зимата, т.е. да се заемеш с консервиране – замисли се над това, дали си готова цял живот да затваряш буркани, за да угодиш на вкусовите му предпочитания.

Самата простота
Той обича елда, пържени картофи, макарони с масло и не пита за парче месо, риба, да не говорим за коктейли от морски дарове и други екзотични ястия. От една страна, може да ти завиждат, тъй като връщайки се от работа, не се налага да измисляш меню, за да отговориш на кулинарните предпочитания на любимия. Но от друга страна – подобен аскетизъм в храната може да се разглежда като признак за прекалена пестеливост и липсата на интерес към новото. Така че, ако си съгласна всеки ден да живееш ден по един и същи сценарий, значи животът с "икономист" може да те направи щастлива. Успех!

More from View Sofia

More Food