Следва

Неустоима чанта-плик Nº 21

Б като Библия, Б като Блог

Една красива туркиня на име Мерик, чийто успешен блог й носи познанство и съвместни проекти с големите модни марки, сред които...

All fashion преди 10 години

Beanie-то на моите мечти

Една красива туркиня на име Мерик, чийто успешен блог й носи познанство и съвместни проекти с големите модни марки, сред които Dolce&Gabbana, има теория, че Beanie-то, шапката без периферия, е може би най-изумителната фешън находка на модерните времена, която перфектно застава на всяка глава и гардероб.

И смеем да се съгласим с нея и модния й усет, като купим по едно за всяка добра приятелка.

Трендът от улицата, роден от супермоделите по време на Седмиците на модата, освежава физиономии и аутфити и е страшно готин в нейния случай - с джинсите ZARA, ризата BERSHKA, ботушите VALENTINO, жилетката PARK BRAVO, винтидж блейзера, чантата EMPORIO ARMANI и очилата RAY-BAN. 

А самото beanie, героят на визията,
е с етикет BSL и слага свеж надпис точно на челото. 











maritsa.co

Някъде там, някъде, където е лято

















Докато носи банския си Lisa Marie Fernandez и нежната рокля в моряшко синьо Asos с шапката Volcom, докато се надява да види китовете в Оаху, Хавай, Джесика от tuulavintage.com сама се превръща във видение, оазис, насред топящия се мартенски сняг.

Вълшебната й комбинация от точно три и най-важните за лятото неща ни замечтава за времето, когато една рокля над банския, нисък сандал и сламена шапка с периферия ще изчерпват целия необходим гардероб.

tuulavintage.com

Всичко, което ни е нужно, когато сме на път...

Продукти за грижа за кожата



Грим



...е в този личен списък с най-важните бюти продукти на пътешественика, сред които любими вече са ни характерният аромат на Tom Ford Black Orchid, кремът с жожоба La Mer и чистото маслото от чаено дърво, което е един най-силните антисептици в природата. 

А кои са вашите? 

thatschic.net

Аутфитът като скалистия фон









Колко отдавна търсим точно този кожен панталон - с висока талия и винтидж кройка! Намерихме го!
В блестящо сътворен ансамбъл от черно като пепел със сако в акварелна шарка, което почти се слива със скалата на фон.

Панталонът е Current/Elliott, сакото е Stateof, ботите са Ash, a бижутата Carrie Hoffman и Jennifer Fisher.

couldihavethat.com

Най-сладката работа















На последното издание на NYFW, по време на представянето на колекцията BOSS есен-зима 2014/15, с главен дизайнер Джейсън Ву, блогърът Гала Гонзалес, която живее и работи в Лондон, е поканена да отрази на живо дефилето и звездния му fornt row.

В камерата попадат Ву и някои любими холивудски личности като Гуинет Полтроу и Джаред Бътлър.

И докато Гала държиш микрофона, пред който всеки има желанието да сподели настроението си, си мислим, че няма по-сладка работа от тази на модния журналист. 

Страхотният репортаж е хванал цялата атмосфера преди шоуто, виждаме в чудесни снимки и видео:

)

)

)

)

amlul.com
 

More All fashion