Следва

Български актьори в сериала за Ванга по БНТ

Здравословно начало: Део спира алкохола, става веган

Здравословно начало: Део спира алкохола, става веган

People of art преди 10 години

Симпатичният блондин Део е решил да промени изцяло живота си. Телевизионният водещ е започнал да спазва стриктен хранителен режим, при който вредните продукти са сведени до минимум, пише „Всеки ден".

Самият Део не се стърпя и качи снимка на обяда си във Фейсбук. На фотоса се виждат прясна зелена салата с чери доматчета и филета от сьомга, а вместо дежурната чаша с бира, звездата е решил да закваси хапването си с прясно изтискан фреш. На трапезата на водещия се вижда и купа, пълна с витаминозни зелени ябълки.



„Део се е взел в ръце и е решил да изчисти организма си от всички вредни субстанции, с които го пълни години наред. Станал е абсолютно нов човек и мечтата му е да забрави за предишните гуляи и купони до зори в столични клубове", коментират близки до звездата.

Деян Славчев, както е истинското му име, спрял съвсем алкохола и марихуаната, с които злоупотребяваше преди. „За никого не е тайна, че всички пиянски вечери и партита бяха заради Лорчето. Тя е тази, която имаше проблеми със забранените субстанции и повличаше и Део със себе си. И ето - след като вече не са заедно, той започва да обръща повече внимание на здравето си. Дано да продължи в същия дух. Новата му приятелка - Мариана също има голяма заслуга за това. Мулатката от години е строга вегетарианка и очевидно е зарибила и него по философията си", споделят още приятелите му.


 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра