Следва

Гениалните прости неща - Лятна закуска

Най-стилните места в света - II част

Необходимо ти е да обиколиш света, за да направиш селекция топ 10 на най-луксозните и стилните места в света...

All About Life преди 15 години

Необходимо ти е да обиколиш света, за да направиш селекция топ 10 на най-луксозните и стилните места в света. Ние обаче се погрижихме да ги намерим преди теб и ето ни с вторите пет:


Mykonos, Greece / на снимката горе/
Това е една от най-забележителните и луксозни дестинации в света, където да се отдадеш на купон до безкрай. Любимо място на много хомосексуалисти, в Миконос има не едно и две места за чаша хубаво уиски. С днешна дата на Миконос можеш да срещнеш много милионери, хора от шоу бизнеса и модните среди. Красивата обстановка, бутиковите хотели и класните забавления правят гръцкия остров задължително място за всички модерни хора.


West Country, England
Живописният бряг на Корнуел е любимо място за голяма част от артистичните среди на  Англия. Сред спокойствието можеш да срещнеш и холивудските звезди, които са избрали да живеят в Лондон. West Country е мястото, където бягаш от градския шум, караш сърф, пийваш чаша хубав чай и просто си почиваш. Целият бряг е зает от курортни селца, като най-хубавото е St.Ives. Около крайбрежието има и 150 малки островчета, които са наречени „Островите на Сицилия”. Спокойствие, кристална вода, хубава храна и уютна атмосфера - какво по-добро място за почивка от това?






Ojai, California
Намира се на 90 мили северозападно от Лос Анджелис, но през летния сезон там можеш да видиш повече звезди отколкото в самия Холивуд. Всички креативни, млади и красиви хора от града на ангелите прекарват лятото си на тук, което малко ни напомня за известния Хамптънс. Най-доброто място за почивка в Оjai е малкият бутиков хотел на нюйоркчанина Ерик Гууд. В неговия хотел има всичко, от което се нуждае човек.





St. Tropez, France
За Сен Тропе не е нужно много писание, а убеждаването в красотата на му е напълно излишно. Безкрайни плажове, прекрасни улици и звездни ресторанти, а ако знаеш на къде да гледаш можеш да видиш не една или две звезди от световната модна сцена и Холивуд. Ако искаш разходка с яхта, чаша френско шампанско и добре приготвени скариди, това е място. Стига да си падаш по дългите горещи дни, прекарани по плажовете, Pampelonne за теб. Лазурно синя вода, дълга плажна ивица, златен пясък - какво по-добро място за събиране на тен.





Montauk, NY
Най-подходящ за риболов е Моунтак. Съвсем близо до тузарския Хампънс се намира тази чудна дестинация. Нюйоркчани избират или него, или Моунтак за релакс по време на лятната си отпуска. Тук са и едни от най-добрите ресторанти, които са собственост на известни готвачи в Ню Йорк.

Най- стилните места в света - I част

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 12 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 12 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.