Следва

Най-артистичните бюти визии от подиумите на есен-зима 2014/2015

Новозеландската изпълнителка Лорди с колекция за MAC Cosmetics

Вдъхновена от макиажа, който носи на последното си турне, Новозеландската поп сензация Лорди обяви, че ще разработи грим колекция за козметичния гигант MAC...

Hair преди 10 години

Вдъхновена от макиажа, който носи на последното си турне, Новозеландската поп сензация Лорди обяви, че ще разработи грим колекция за козметичния гигант MAC.

Подробности около бъдещия проект все още не са известни, но линията на певицата е насрочена за пускане на пазара в началото на лятото. Подобно на предишните две колаборации с Кели Осбърн и Риана, от бранда са дали на Лорди пълномощно да използва целия си творчески заряд, което означава, че нейното червило-запазена марка в тъмнолилаво със сигурност ще присъства в колекцията й.

„Много съм развълнувана да за работата върху тези продукти с MAC, тъй като самата аз ги използвам и денем, и нощем. Надявам се, че и на вас ще ви харесат”, споделя изпълнителката.

 Още от 2013г. козметичният бранд и 17-годишната певица имат професионални взаимоотношения, въпреки че за нея любовта й към грим продуктите им датира много по-отдавна. „Обичам козметиката на MAC още от дете. Спомням си как на 14 си спестявах пари; с тях купих първото ми червило, което използваха още 20 от приятелките ми. Чувството за естетика на MAC винаги ми е допадало”, признава Лорди.

 А какво мислят от козметичната марка за колаборацията?

 Ето какво сподели гримьорът на Лорди, Амбър Дредън, която се грижи за макиажа на звездата: “Едно от нещата, които правят Лорди страхотна, е фактът, че е достъпна за хората на нейната възраст и те лесно могат да се отъждествят с нейния стил”.


More from View Sofia

More Hair