Следва

Стил урок на седмицата: нещо черно, нещо змийско, нещо красиво

Днес си купихме - Разкошни сандали Valentino, култов Vans, странна чанта, цветно пролетно сако

В преродената ни рубрика за удивителни шопинг находки ще избираме вече не едно, а три, пет или повече неща...

Shopping преди 10 години

В преродената ни рубрика за удивителни шопинг находки ще избираме вече не едно, а три, пет или повече неща, които обикновено се намират на само един клик разстояние, но не толкова лесно се откриват във вселената от онлайн магазини. 

Този път е за всеки по нещо за идващата топла пролет:

Пола - Надуваема чанта too2late



Голямо, зелено и надуваемо, що е то? Не, не е плажен дюшек, а чанта.
Но може и да изпълнява плавателна функция, ще разберем това след няколко месеца.

Този „обект” се озова в гардероба ни с едничката цел да освежи пролетната ни визия и да развесели приятелите ни. На пръв поглед може да го объркате с детска играчка, но всъщност е учудващо практично и комфортно градско другарче.

39 евро от www.too2late.com

Джулия - Рок-троп-троп токчета на Valentino





Това е то хубавите обувки: знаеш, че ще хрупаш солетки до края на месеца, за да си ги позволиш, но въпреки това ще си ги купиш. И ще ги боготвориш, напук на мазолите през първата седмица от носенето им.

И понеже, поне на теория, пролет ще има и макар че ми е трудно да го повярвам заради снежната атмосфера навън, вече съм заредила гардероба си с първия чифт токчета за топлия сезон.

Те са в меко бежово, те са глем рок, те са секси, те са просто Valentino. Обичат кожени якета, дълги блейзъри в пастелни нюанси, скини дънки и прозрачни, фриволни ризки, също като самите тях.

От luisaviaroma.com

Елена



Като говорихме за сака, за които сменяме по кралство, си помислих, че инвестицията в едно, в което да живее характера на кралица, емоцията на млада жена и великолепието на една дизайнерска фантазия, като при това е на цена, напълно поносима за красавица като мен, работеща все пак по български стандарт, си струва до последното пени. Този екземпляр от Topshop е чудесно скроен, има неповторим мотив, подплатен е в млечно сиво, което чудесно му пасва и се обича с джинсите, което е много, много важно, щом ще е пролет.

Гергана - Vans за първа пролет



Не просто обувка, а култ. Семплият скейтърски кец е в главата ми отдавана, като получаи заслужената си модна слава през последните сезони.

Точно този цвят е защото черното каре на кремавия фон са прекрасна комбинация, а универсалната природа на маратонката стрийт икона позволява един чифт и за мъжа до мен, точно същите, с няколко номера по-големи.

Купуваме ги от тук>>
 

More Shopping