Следва

Косата на Наоми - отново в афро прическа

Стил урок на седмицата: нещо черно, нещо змийско, нещо красиво

Страхотно готина е Шерил Коул - британската актриса, певица, танцьорка и модел в уникално красивата рокля от...

All fashion преди 10 години

Страхотно готина е Шерил Коул - британската актриса, певица, танцьорка и модел в уникално красивата рокля от pre-fall 2013 колекцията на Lela Rosе от сатен и карирана черна дантела, скроена в пеплум. Допълват лаконичния, но силно ефектен тоалет високи 12 сантиметра питонски Christian Louboutin-ки, както и свеж тъмнорус оттенък на косата, с щедро пуснати по-тъмни корени. Не можем да видим очите на Шерил, но признаваме, че точно този чифт тъмни очила, който е избрала за случая, допълват цялото нещо перфектно. Относно грима, взимайки предвид красиво оформеното с добър фон дьо тен лице и естествени, подчертани от блясък устни, можем да предположим, че актрисата е избрала да изглежда максимално естествено, вероятно защото добре разбира, че това й отива.



Страшно харесахме този ансамбъл по няколко причини:

- черното определено е цветът и на този сезон (очаквайте да ви покажем десетките избори в черно от глава до пети на топ-дизайнерите за този сезон, а именно пролет 2014)

- в избора на дреха, Шерил Коул не се е поколебала да избере рокля на сравнително неизвестен дизайнер, при това от по-стара колекция, за което адмирации, все пак ни омръзна да си мислим, че модата няма минало

- Коул се е справила чудесно с акцентите, чифтът Лубутен на хубавите й крака говори достатъчно за всичко - и за вкус, и за възможности, и за сексапил

- превръщането на красавицата от брюнетка в блондинка заслужава шумен аплауз

- поводът е в пълен синхрон с външния вид - рядко, но адски важно условие да ти се получат нещата





А поводът, надлежно отбелязан днес по-рано в Лондонския Arts Club, е пресконференция за старта на поредното шоу X Factor на Острова, на което Коул ще бъде съдия през новия сезон.

Припомняме, че Шерил Коул не е дебютантка в популярния формат. Тя участва в X Factor от 2008 до 2010 г., а малко преди старта на шоуто през 2011 е уволнена, заради друг подписан от певицата договор. Сега се връща, по-бляскава от винаги. А резултатът по всяка вероятност ще е повече от добър и за продуцентите, и за зрителите, и за самата Шерил.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.