Следва

Гришо за Маша: Обичам тази жена!

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Тук са още от най-добрите филми и предстоящи премиери, които очакваме с голямо нетърпение. Гледайте трейлърите, изберете и си запазете най-добрите места в салона.  And... action...

Movies & TV преди 10 години

Тук са още от най-добрите филми и предстоящи премиери, които очакваме с голямо нетърпение. Гледайте трейлърите, изберете и си запазете най-добрите места в салона. And... action!

"Завръщането на първият отмъстител" ("Captain America: The Winter Soldier")

Актьорите: Самюел Л. Джаксън, Коби Смълдерс, Робърт Редфорд, Хейли Атуел, Тоби Джоунс, Франк Грило, Калън Малви, Максимилиано Ернандес, Скарлет Йохансон, Крис Евънс, Антъни Маки, Себастиан Стан

Режисьорът: Джо Русо, Антъни Русо, Джо Джонстън

Сюжетът: След катастрофалните събития в Ню Йорк с Отмъстителите, “Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“ на Марвел заварва Стив Роджърс, известен още като Капитан Америка, да си живее кротко във Вашингтон в опит да се приспособи към съвременния свят.

Но когато негов колега от ЩИТ е подложен на атака, Стив е забъркан в паяжина от интриги, които заплашват да изложат света на риск. Капитан Америка се обединява с Черната вдовица и полага усилия да изобличи разрастващия се заговор, докато в същото време постоянно му се налага да се отбранява от професионални убийци, изпратени да му запушат устата.

Когато се разкрива целият мащаб на пъкления заговор, Капитан Америка и Черната вдовица привличат на своя страна млад съюзник – Сокола. Ала много скоро те се озовават срещу неочакван и страховит враг – Зимния войник.

Премиерата: 4 април 2014 (за България)









"Отмъщение по женски" ("The Other Woman")

Актьорите:  Камерън Диас, Николай Костер - Валдау, Лесли Ман, Дон Джонсън, Тейлър Кини, Кейт Ъптан

Режисьорът: 
Ник Касаветис

Сюжетът: 
Диас се превъплъщава в образа на красива и уверена в себе си жена, която по случайност открива, че на пръв поглед перфектния й приятел (в ролята Николай Костър-Уалдау) е всъщност женен и дори се среща тайно с няколко други жени.

След като се запознава със съпругата му (Лесли Ман) тя бързо спечелва нейното доверие и не след дълго двете жени изготвят план с който се надяват да отмъстят на мъжа, който ги лъгал толкова много време.

Премиерата:
25 април 2014 г. (за България)











"Викторианска история" ("Penny Dreadful")

Актьорите: Байли Пайпър, Хелън Макрори, Рори Кинер, Джош Хартнет, Ева Грийн, Тимъти Далтън

Режисьорът:  Сам Мендес, Дирбла Уолш

Сюжетът: Действието се развива в Лондон през мрачната Викторианска епоха, а сюжетът обединява съдбите на едни от най-ярките литературни персонажи в историята, сред които се открояват доктор Виктор Франкенщайн, Дориан Грей и граф Дракула. Сериалът се фокусира върху произхода на тези герои и опитите им да намерят мястото си в град известен с отчуждените си жители и големия брой мистериозни престъпления.

Актьорският състав на сериала е предвождан от звездата от “Пърл Харбър” Джош Хартнет, Ева Грийн (“Тъмни сенки”) и Били Пайпър (“Доктор Кой”).

Хартнет изпълнява ролята на Итън Чандлър – чаровен мъж, който не се страхува от насилието в Лондон и е винаги готов да действа. От своя страна Грийн и Пайпър се превъплъщават съответно в ролите на мистериозната героиня Ванеса Ийвс и ирландската имигрантка Брона Крофт, която иска да забрави своето тежко минало.

Премиерата: 11 май 2014 (световна)

 )







"Дяволски възел" ("Devil's knot")

Актьорите: Джуд Лорманд, Алесандро Нивола, Брус Гринууд, Мирей Инос, Колин Фърт, Стивън Мойер, Кевин Дюранд, Рийз Уидърспун, Дейн Дехаан, Ейми Райън

Режисьорът: Атом Егоян

Сюжетът: Сценарият на филма с Рийз Уидърспун е вдъхновен от публикуваната през 2003-та година книга на разследващата журналистка Мара Леверит, ”Възела на дявола: Истинската история на Тройката от Западен Мемфис”. Сюжетът разказва за добилите популярност в цял свят съдебни процеси от 1993-та година свързани с убийствата на три 8-годишни деца от щата Арканзас. Обвиняемите за деянието са тийнейджърите Деймиън Екълс, Джеси Мискели и Джейсън Болдуин, които бързо се превръщат в едни от най-популярните лица в Съединените щати.

Във филма, Рийз Уидърспун се превъплъщава в ролята на Памела Хобс – майката на едно от убитите деца, която първоначално е убедена, че Екълс, Мискели и Болдуин са отговорни за убийствата, но с течение на времето се убеждава, че момчетата са всъщност невинни и са несправедливо обвинени.

Премиерата: Coming soon









"Дяволът в Емили Роуз" (" Deliver Us from Evil")

Актьорите:  Ерик Бана, Оливия Мън, Едгар Рамирес, Шон Харис, Джоел МакХейл, Валентина Рендон

Режисьорът: Скот Дериксън

Сюжетът:
 „Deliver Us from Evil” е вдъхновен от „действителни събития” и разказва за полицай Ралф Сарчи, който се бори с личните си проблеми, докато разследва случай с необясними и силно обезпокоителни убийства. Той обединява сили със свещеник ренегат, който е убеден, че зад ужасните престъпления се крие демонична сила.

Премиерата: 2 юли 2014







More from View Sofia

More Movies & TV