Следва

“Explore Bulgaria” и NGC България тръгват на обиколка из непознати природни и исторически забележителности у нас

Лена Дънам с не една, а цели три Glamour корици

Последният път, когато Лена Дънам бе на корицата на Vogue, появата й предизвика както положителни, така и негативни отзиви, но е факт, че актрисата успя да привлече доста медийно и обществено внимание...

People of art преди 10 години

Последният път, когато Лена Дънам бе на корицата на Vogue, появата й предизвика както положителни, така и негативни отзиви, но е факт, че актрисата успя да привлече доста медийно и обществено внимание.

Изглежда обаче, че светът на модата не е оставил звездата от сериала “Girls” с горчив вкус в устата, тъй като тя е лицето от корицата на априлския брой на списание Glamour.

Дънам
, облечена в чудесна рокля на Rag & Bone в комбинация с котешка очна линия на главната корица, е „наградена” с цели три корици в априлския брой на изданието; на втората корица Лена носи елегантна рокля в оранж на Narciso Rodriguez заедно с дълга перлена обица, а на третата можем да я видим в алено творение от пролетната колекция на Prada.

Във фотосесията за Glamour Дънам представя тоалети наMiu Miu, Céline и Dolce & Gabbanaв типичен за нея стил с ретро полъх. Косата й също изглежда пораснала, а самата тя нарича прическата си „визия на петокласничка” и допълва, че да има къса коса е било интересно преживяване.

За останалата си бюти програма Лена споделя: „Харесвам се повече с чисто лице и малко балсам за устни. Но хубавата прическа е в състояние да промени всеки”.



More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра