Следва

Четиво в четвъртък: „Скъпи, провалих децата“ от Алисън Шейфър

Обичта на известните - Лупита Нионго и сомалийският рапър K,naan

Изгряващата звезда на Холивуд Лупита Нионго, която буквално преди дни се оказа сред последните Оскарови...

People of art преди 10 години

Изгряващата звезда на Холивуд Лупита Нионго, която буквално преди дни се оказа сред последните Оскарови лауреати, е влюбена и със сериозна връзка показват най-пресни папарашки снимки на 31-годишната актрисата, заснели я в прегръдки с тъмнокож красавец по улиците на Ню Йорк.

Мъжът всъщност не е никак неизвестен на публиката. Канадският рапър от сомалийски произход Кейнан Абди Варсаме, по-известен като K'naan, е автор на химна на Световното първенство по футбол през 2010-та и днес е успешен певец, композитор и автор на песни.

Според достоверен източник на американско издание Лупита е харесала в изпълнителя изключителната му заинтересованост по хуманитарните въпроси в Африка и точно това ги сближило.

Известно е още, че двойката се среща от септември миналата година и е изключителна загадка как са опазили връзката си от любопитни фенове, когато всички очи през това време бяха втренчени в завладяващата Нионго.










 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра