Следва

На пролетен пазар: 2014-а и най-оригиналните й клъчове

Beauty news: най-новото на щанда в последните 7 дни

Продължаваме да следим какво се случва на козметичния щанд и да ви показваме най-доброто от изминалата седмица...

Shopping преди 10 години

Продължаваме да следим какво се случва на козметичния щанд и да ви показваме най-доброто от изминалата седмица. Изберете своя пролетен аромат, ново червило, спирала или сенки за очи и посрещнете пролетта по-красиви отвсякога. 

Manifesto L'eclat на Yves Saint Laurent

Истински манифест на желанието да заблестим по-ярко от изгрялото навън слънце с аромата Manifesto L'eclat. Провокацията започва с лекия, но дързък намек за масло от нероли. Напомняме за деликатната си страна с букет от бели цветя и накрая засияваме в цялата си светлина благодарение на вибриращ кашмеран.

Цена:
133 лева за 50 мл.


Miss Dior Blooming Bouquet

Цветята господстват и при Miss Dior. Miss Dior Blooming Bouquet е копринено изваян аромат, възхваляващ есенцията на сицилианска мандарина и роза, върху кадифена възглавница от бял мускус. Най-важен обаче е божурът - очарователен и ненатрапчив (все още не е открит начин да се извлече есенцията му, затова уханието е пресъздадено чрез нотки кайсия и праскова).

Цена: за 50 мл. - 133 лева

Zen Sun For Men на Shiseido

Той е от хората, които са постигнали хармония между себе си и природата. Практикува йога по изгрев, за предпочитане на морския бряг. Компания му правят плод юзу и хладна мента, ободряващи съзнанието като сутрешен въздух. Нужните концентрация и увереност идват от по-земните, дървесни нотки кедър и топлотата на амбър.

Цена: за 100 мл - 131 лева



Super Restorative Day - оръжие за възстановяване на кожата

Да поправи щетие на времето - това е планът на възстановяващия зрялата кожа крем Super Restorative Day на Clarins. За целта са използвани регенеративните способности на екстракта от листата на дърво харунгана, който активира производството на колаген и стимулира дейността на фибробластите. Резултатът - намаляване на дълбоките бръчки и отпуснатостта. На повърхността действат микроперли, запълващи линиите. Ден след ден лицето става видимо по-стегнато, сияйно и красиво.

Цена: 50 мл. 188 лева. 



Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF на Estee Lauder

СС крем (Color correcting) - страхотно изравнява тена. Действие: По-лека версия на ВВ-то, неговата цел е не толкова да маскира недостатъците, колкото да корегира цвета на лицето. Подходящ и за околоочната зона. Добавени са витамин С (за изсветляване на тена и изравняване на релефа) и витамин Е (за защита от фотостареене). Подходящ за: Притежателките на бледа или сивкава кожа, склонните към поява на зачервявания, тъмни петна и акне.

Revitalizing Supreme притежава адаптиращи се към цвета на кожата цветни пигменти, които израввяват тена, а специална технология премахва фините линии и бръчки при продължително използване.

Цена: 30 мл., 115 лева.



Pure Color Envy Sculpting Lipstick на Estee Lauder 

Достойната си за завист визия затвърждаваме с чист лукс в 20 трендни нюанса (страстно червено - махагоново - екзотично коралово). Изкусително пухкави и дръзко нацупени, устните са готови за целувките и възхищението на "жертвите" от мъжки пол.

Цена: 62 лева.

More from View Sofia

More Shopping