Следва

Пролетно сафари с Diane Von Furstenberg

На пролетен пазар: 2014-а и най-оригиналните й клъчове

Зажаднял си като нас за експеримент, маскиран като клъч или чанта, маскирана като всичко друго, но не и чанта; е, пролетта е на прага, а с нея и десетките култови измишльотини на дизайнерите за новия сезон...

Shopping преди 10 години

Зажаднял си като нас за експеримент, маскиран като клъч или чанта, маскирана като всичко друго, но не и чанта; е, пролетта е на прага, а с нея и десетките култови измишльотини на дизайнерите за новия сезон. Защото пролетната програма максимум изисква минимума: мобилен телефон, Visa и гилза с ярко червило, които точно до милиметър са побират в малката ни чантичка.

За онзи, който се е поотегчил от "книгопечатната" продукция на Olympia Le-Tan (на снимката горе) и покрития с бляскави черепи Alexander McQueen, са десетките развличащи идеи на дизайнерите този сезон - от пластмаса, от цветя, от комикси и дори скъпоценни метали. Над последното бая се е подвуумила царицата на клъчовете Аня Хиндмарч: нейните златни и сребърни произведения приличат досущ на опаковки от чипс. Но нима това може да спре един сериозен моден човек да ги пожелае?


Narciso Rodriguez и Les Petits Joueurs


Yazbukey


Kotur


Sylvia Toledano


3.1 Phillip Lim и Christian Louboutin


Kotur


Sylvia Toledano


Charlotte Olympia


Edie Parker




Kotur



Charlotte Olympia и Lulu Guinness


Charlotte Olympia


Lulu Guinness




Lanvin


Gucci


Lanvin


Stella McCartney и Valentino


Dolce&Gabbana


Lanvin


Charlotte Olympia


Kotur


Maiyet


Maison Martin Margiela


Roger Vivier


Anya Hindmarch


Shourouk


Jimmy Choo


Charlotte Olympia


Dolce&Gabbana
 

More from View Sofia

More Shopping