Следва

Кускус с мандарини и мед

Седмичен ХОРОСКОП - 17 - 23 март

Хороскопът съветва Риби да не се намесват в живота на любимия човек и да не му пречат да първи по своя път... 

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 17.03-23.03.2014 г.

Основните космически "битки" все още престоят, но сега през тази седмица ще имаме затишие. От "неприятните" има само няколко комбинации и то от краткотрайните лунни аспекти: в понеделник вечер и събота сутрин.
И разбира се, не трябва да забравяме за напрегнатия фонов аспект Юпитер - Уран. До четвъртък включително неговото влияние е свързано с напрежение в структурите на властта в някои страни, поради трудности както във външната, така и във вътрешната политика, взаимни обвинения и "война на компромати".

Във вторник, Меркурий преминава в знака Риби, охлаждайки горещите дебати и давайки време за обмисляне на нови начини за правене на нещата. Вечерта на същия ден, Венера образува благоприятен аспект с Уран, даващ възможност да се изгладят грешките в отношенията и да се предложат нови и оригинални решения.

В четвъртък вечер Слънцето ще открие новата астрономическа година, преминавайки през точката на пролетното равноденствие и в знака на Овена. Доста често, в този момент много хора изпитват енергийно пренастройване към околната среда. Това може да се прояви като леко неразположение или възбудено състояние - в зависимост от личния хороскоп. Хората със сърдечно-съдови проблеми, трябва да бъдат внимателни: преминаването на
Слънцето в Овен може да бъде придружено с виене на свят.

Струва си да се спомене съвпада на Меркурий с Нептун в неделя вечерта. Той сочи благоприятен момент за тайни контакти и консултации, за събиране на информация и обмена на мнения преди вземането на важни решения.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Приемай критиката позитивно!


Може да ти бъдат отправени редица забележки, а действията ти да бъдат подложени на критика и дори може да ти бъдат повдигнати обвинения. Твоите думи и извинения няма да ти помогнат да се оправдаеш. Опитай се да се вслушаш в забележките, вземи критиката под внимание. Това ще ти помогне да внесеш промени в работата и поведението си и да получиш желаните резултати, които като достоверни факти ще те оправдаят.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не взимай прибързани решения!


Резултатите от твоите усилия ще станат очевидни за мнозина и ще бъдат твоята визитна картичка в бъдеще. Така че, през този период не взимай прибързани решения и не прави необмислени действия. За да имаш успех, трябва да проявяваш умереност във всичко. Това ще ти помогне да намалиш риска. Така че проявявай благоразумие и трезвост в изказванията си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Действай внимателно!


Ще ти бъде лесно да се ориентираш на когото можеш да разчиташ и на кой не. В същото време се налага предпазливост във финансовата сфера и в изказванията, тъй като може да загубиш своя имидж и изгода. Така че, действай внимателно и не привличай вниманието към себе си, необходимо е да проявиш неприсъщи за теб качества – сдържаност и скромност, разумност в желанията и стремежите.

РАК 22.06 – 23.07

Приятен бонус!


Може да получиш добри резултати, ако те подкрепят колеги, партньори и близки. Внимавай да не приписваш само на себе си тези постижения - така може да обидиш тези, които са ти помогнали и по този начин да загубиш доверието и уважението на колеги и партньори. Ако през изминалата седмица си успял да избегнеш стресовите моменти в отношенията с любимия човек, тази седмица ще ти предложи приятен бонус за проявеното благоразумие. А на самотните Раци съдбата може да поднесе подарък във вид на романтична среща.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Контрол върху промените!


Не е препоръчително да предприемаш нещо ново, да правиш промени, въпреки че ясно ще виждаш своите грешки и какво трябва да се отстрани. В този период трябва да се разделиш с опасните хора, да възстановиш старо приятелство. Не трябва да демонстрираш умения и въображение.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Нови задължения!


Обстоятелствата се променят неочаквано и на плещите ти ще легне тежък товар от нови задължения. Възможно е от теб да поискат да върнеш пари или други материални средства, които са ти дали назаем. Сам ще ти бъде трудно да върнеш дълга си, но ще ти помогнат роднини, приятели или щастлива случайност.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Проверявай!


За да реализираш плановете си трябва да затвърдиш постиженията си, да подпишеш договор и да установиш добри отношения с правилните хора. Ще получиш помощ и подкрепа, ако досега сам си предоставял на другите помощ и си откликвал на проблемите на чужди хора. Проверявай цялата информация за бъдещите си партньори и ако е необходимо разкажи открито за себе си и плановете си. Това ще премахне всякакви недоразумения, които могат да възникнат.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Последователни и целенасочени действия!


Най-накрая ще почувстваш емоционално пълнота, а работата не е в това, че някой се е появил в живота ти, или обратното, а в това че ще се почувстваш в хармония със самия себе си. Все пак в средата на седмицата се очакват емоционални пориви отвън, нови запознанства или израз на симпатия, което ще ти създаде пролетно настроение. Но не се впускай веднага в приключение, тъй като тайната на твоето щастие сега се крие в последователните и целенасочени действия, което ще ти позволи да запазиш вътрешното си равновесие.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Философска настройка на ума!


Седмица не е твърде успешна. И ще бъде добре, ако започнеш да разглеждаш събитията от този период, които не винаги ще са благоприятни за теб, като неизбежни или да гледаш на неприятностите като на нещо временно. Още повече че сега, много от случващото се, ще зависи изцяло от твоето възприятие. Така че, настрой се на философска вълна и изведнъж ще ти стане по-лесно да живееш.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Отхвърли страховете и съмненията си!


Може да те обхванат сериозни страхове, поради появилите се трудности. Животът никога не спира и през цялото време трябва да се движиш напред, но понякога срещайки по пътя проблеми или пречки, може да се усъмниш в правилността на своите избори и опитвайки се нещо да промениш да затънеш в нерешителност. Трябва да знаеш и да вярваш в това, че твоят път е правилен и изпитанията, които възникват на него са потвърждение за това. Така че, отхвърли страховете и съмненията си и продължи да се движиш напред.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Период на съмнение!


При теб настъпва период на съмнение. Възможно е да се натъкнеш на пречки, които ще станат причина за твоята неувереност. Опитай се да подходиш позитивно към възникващите трудности, спокойно и обективно да анализираш собственото си поведение. Подобен анализ ще ти помогне да преразгледаш позициите си по някои въпроси. Най-проблемната тема може да стане темата за кариерата и взаимоотношенията с влиятелни хора.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не се намесвай!


Хороскопът те съветва да не се намесваш в живота на любимия човек и да не му пречиш да първи по своя път. Обгръщайки партньора си със своята нежност и отвличайки го в свят на фантазии, рискуваш да го отклониш от верния път. На свободните Риби сега се препоръчва да не започват нови и привидно обещаващи запознанства: разположението на планетите не благоприятства развитието на отношенията.

Бащата на четири дъщери и мъж на две изключителни жени, Брус Уилис, ще навърши 59 на 19 март. И независимо от годините, винаги ще си остане сред най-секси мъжете в киното, който ще помним като силен, красив и забавен екшън герой.
 

More Astro