Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Честит Свети Патрик! 10 от най-горещите знаменитости, които имат ирландски корени

Днес ирландците и техните потомци по целия свят отбелязват празника на Свети Патрик. Този ден е смятан за празник на ирландската душа...

All fashion преди 10 години

Днес ирландците и техните потомци по целия свят отбелязват празника на Свети Патрик. Този ден е смятан за празник на ирландската душа.

Свети Патрик е светецът - покровител на Ирландия, въпреки че е роден във Великобритания около 385-ата година от новата ера. Празникът  е започнал да се отбелязва първо в Бостън през 1737 г., а днес около 34 милиона американци твърдят, че имат ирландски корени, така че честванията в САЩ са мащабни. 

Събрахме 10 от най-горещите Холивудски красавици, за които сигурно не сте и предполагали, че имат ирландска жилка, за да почетем днешния празник подобаващо. До обичайните заподозрени Майкъл Фасбендър, Пиърс Броснан, Килиън Мърфи и Колин Фарел се нареждат още...

Абигейл Бреслин



Абигейл Бреслин е сред най-младите актриси, номинирани някога за Оскар. Тя получава своята номинация заради ролята си в "Little Miss Sunshine". Абигейл е дъщеря на Майкъл Бреслин и Ким Уолш и двамата с Ирландски корени.

Деми Ловато



Деметрия Девън Ловато, по-известна като Деми Ловато, е певица, актриса и съвсем отскоро съдия в американската версия на шоуто "X-Factor". Тя има мексикански, ирландски и италиански корени.

Ванеса Хъджинс



Ванеса Ан Хъджинс позната още като Ванеса Хъджинс е американска актриса и певица известна с ролята си в тийн-филма „Училищен мюзикъл“. В корените си има ирландска и американска жилка от страна на баща си.

Меган Фокс



Великолепната Меган Фокс също е един миш маш от народности. Няма как да пропуснем нейните френски, ирландски и чероки корени, които я правят толкова екзотична, колкото всъщност е!

Зоуи Дешанел



Зоуи Дешанел е една от най-търсените млади актриси на Холивуд. Ирландските й корени идват от страна на майка й, която е от ирландско-американски произход.

Анн Хатауей



Ан Хатауей е родена в Ню Йорк, израства в Ню Джърси, но същността й е от доста смесен произход - във вените й тече френска, ирландска, германска и американска кръв.

Дрю Баримор



Дрю Баримор е момичето, което израсна пред очите на всички ни. Тя има английски и ирландски произход, като ирландските й корени са особено засилени, защото са и от майка й и от баща й.

Катрин Хейгъл



Катрин Хейгъл е очарователна, с ослепителна усмивка, чувство за хумор и силни ирландски корени от страна на баща й Пол Хейгъл.

Оливия Уайлд



Уайлд е родена в Ню Йорк, щата Ню Йорк. На 2 годинки решава, че ще бъде актриса и като истинска звезда променя името си още в училище. След като играе в една пиеса на Оскар Уайлд като ученичка, взима името на известния ирландски писател, което още повече засилва връзка, която има с баща си, който е ирландец. 

Алисън Ханигън



Алисън Лий Ханигън е най-известна с ролите си на Уилоу Розенбърг в „Бъфи, убийцата на вампири“ и Лили Олдрин в ситкома „Как се запознах с майка ви“. Ханиган е родена в Вашингтон, единствено дете на Емили (Познър) Хаас, агент по недвижими имоти и Ал Ханиган, шофьор на камион. Нейният баща е от ирландски произход, а майка ѝ – от еврейски.

 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.