Следва

Като по вода! Успехът на "Water" и неговите създатели

Какъв тип жена си според зодиакалния ти знак

Можеш да разбереш какъв мъж ще подхожда най-добре на твоята особа, като опознаеш по-добре характера и същността си...

преди 15 години

Ти си сексапилна и успехът ти сред мъжете е направо зашеметяващ. Или пък си скромна, но нежна и любяща, и дълго избираш своя любим. Темпераментът ти играе много важна роля в работата ти, семейните отношения и приятелските ти връзки. Истината е, че до голяма степен женската ти същност е под влиянието на звездата, под която си родена, или без метафората - под зодиакалния ти знак.

Можеш да разбереш какъв мъж ще подхожда най-добре на твоята особа, като опознаеш по-добре характера и същността си.

Открий какъв тип жена си според зодията ти. Виж дали ще преоткриеш себе си или ще отдадеш значение само на определена черта от характера си.

Жена Овен 21.03 – 20.04
Най-самостоятелната в целия зодиак. Взимаш бързо решения „първо действаш, после мислиш”. Напориста, импулсивна, енергична, лесно избухваш. Общуваш с удоволствие – честна, открита и искрена. С удоволствие флиртуваш, обичаш да ти се възхищават и да ти обръщат внимание. В секса си истински тайфун, ти си активната страна. Не обичаш скуката и самотата, с теб никога не е скучно.

Мъжът, който ще ти хареса, трябва да притежава маса достойнства – да е истински джентълмен, интелигентен, учтив и деликатен.

Жена Телец 21.04 – 21.05
Най-практичната в целия зодиак. Добра домакиня, пестелива и икономична, трудно се разделяш със старите си вещи. Предпочиташ спокойните тонове и натуралните тъкани, цениш хубавите дрехи – комфортни и удобни. Козметика почти не употребяваш, предпочиташ естествената красота. В любовта си вярна, надежна и търпелива. Трудно приемаш промените и новото в живота.Чувствена и нежна в секса.

Мъжът, който ще те покори, трябва да е материално обезпечен, силен, мъжествен, здраво стъпил на земята, сексуален и леко загадъчен.

Жена Близнаци 22.05 – 21.06
Най-любопитната и умна в целия зодиак. Ти си очарователна, лека като вятъра, винаги младолика, пърхаш като пеперуда в живота. В разговори искаш да блестиш, да си водещата. Разностранните ти интереси и богатият ти опит в общуването те правят кралицата на ораторското изкуство. В любовта си уравновесена и хармонична, не се хвърляш във водовъртеж от страсти. Не обичаш строгата йерархия в отношенията, високомерните разговори, поучителните речи. Стремиш се към свобода и независимост в общуването.

Мъжът, който ще ти се хареса трябва да е зрял, широко скроен, с огромен кръгозор, духовно и материално богат. Да е готов във всеки един момент да тръгне с теб на пътешествие, да си промени плановете и просто да притежава чувство за хумор.

Жена Рак 22.06 – 23.07
Най-грижовната в целия зодиак. Както въздух са ти нужни семейство, деца, хора, за които да се грижиш денонощно. Ти си силно емоционална натура с често променящо се настроение. Сложно е да се разберат мотивите и причините за поведението ти. Много си обидчива – само една неподходяща дума е способна за дълго, а може и завинаги да лиши някой от благоразположението ти. Не може да се каже, че си твърде общителна, предпочиташ да общуваш по работа, а към избора на хората се отнасяш щателно, за да не допуснеш груби, фамилиарни особи, способни да те наранят. В любовта може да бъдеш страстна, ревнива и сексуална. Много сериозно се отнасяш към флирта, не си жена за леки, необременяващи интрижки.

Нуждаеш се от отговорен, дисциплиниран, сериозен и практичен партньор, който да расте в кариерата си, а ти да отглеждаш децата и да осигуряваш надежден тил.

Жена Лъв 24.07 – 23.08
Най-царствената и забележителната в целия зодиак. Ти си знаеш цената и се държиш като кралица в живота. Стремиш се винаги да си първа във всичко и във всеки един момент от живота си готова да се учиш наново. Отвращават те грубостта и вулгарността, винаги демонстрираш добри маниери. Страхуваш се от всичко неясно и мъгляво. Цениш конкретността и заобикаляш всички тайни и неясни жизнени въпроси. Постигаш материален успех благодарение на здравия си разум и способността да различаваш реалността от фантазията. Скриваш преживяванията си и неувереността си от другите, нали си кралица и винаги си длъжна да си на 6. В любовта си благородна и щедра. Игрива и весела с любимия, готова си да тръгнеш с него дори на края на света.

Мъжът, който би ти се харесал, трябва да е независим, ексцентричен, който да може да устои на кралското ти очарование и да обуздае лъвския ти нрав. Да е интересен за цялото обществото, а на теб да дава възможност да сияеш на неговия фон.

Жена Дева 24.08 – 23.09
Най-скромната и умна, внимателна и акуратна от целия зодиак. Ти си критична към себе си и обкръжението, но то е, за да стане света красив и чист. Цениш хармонията и красотата в отношенията и любовта. Виртуозно се справяш с финансови въпроси. Впечатляващо е как успяваш да намериш време за красота, за работа и за домашни дела. По време на разговор може да си язвителна, хаплива, показвайки грешките и дреболии в другите, които те подлудяват. Към сърдечните въпроси се отнасяш много сериозно. Не приемаш лекия флирт, смяташ, че всичко трябва да е сериозно и вечно. По въпросите на любовта и секса си сдържана, докато партньорът не ти гарантира надеждност. Страхуваш се от решителни стъпки и да бъдеш първа в нещо, затова отстъпваш място под слънцето и на другите. Страдаш от това, че не умееш да се покажеш в целия си блясък – твоят талант и майсторство често остават зад кадър.

Мъжът, който ще ти хареса, трябва да е пълна противоположност на теб – нежен, романтичен, загадъчен, който ще ти даде море от чувства и емоции, ще те научи да чувстваш и разбираш останалите, да живееш интуитивно, а не само с логика и дълг. Да те отведе в света на приказките и вълшебствата.

Жена Везни 24.09 – 23.10
Най-привлекателната, грациозната и обаятелна в целия зодиак. Околните те обичат заради умението ти да внасяш изящество и хармония във всяка ситуация. Цениш дълбоките, истински чувства в отношенията. Любовта и страстта трябва да са неподправени, вълнуващи и безпокойни. Винаги си добре осведомена, в разговора демонстрираш богат кръгозор и широки познания. Много сериозно подхождаш към създаването на семейство, трудно се решаваш на тази стъпка. Влюбваш се мигновено, проявявайки необичайните си черти – независимост от общественото мнение, готовност да излезеш извън рамките и правилата в обществото. Не обичаш монотонния и оразмерен живот, за теб това е смърт. С цялата си душа искаш да постигнеш майсторство и невиждани висоти, но често ти пречат съмнения и колебания.

Мъжът, с когото ще се свържеш, е преди всичко силен, мъжествен, спортист или военен. Ще ти хареса искреността, любовта му към живота, умението му да е първи във всичко и готовността му да пренебрегне правилата.

Жена Скорпион 24.10 – 22.11
Най-сексуалната в зодиака. Дори облеклото ти да е просто и непредизвикателно, твоят сексапил проличава в погледа, усмивката и походката ти. Страстна и ревнива, но при това необикновено свободолюбива и непонасяща да те контролират. Много целеустремена, вземеш ли решение, стигаш до края. Решителна, силна, смела, трудностите не те плашат, а препятствията и жизнените проблеми те закаляват. Девизът ти е „ Всичко, което не ме убива ме прави по-силна”. Имаш своеобразна аура на загадъчност и магическа привлекателност. Ти си романтична, изтънчена, чувствителна, настроена на висши енергии. Когато си влюбена ставаш много мечтателна, започваш да витаеш в облаците и да идеализираш обекта на любовта си. При общуването често те обвиняват в прикритост, но ти просто не обичаш безсъдържателни разговори, а към избора на познати се отнасяш много сериозно.

Партньорът ти е необходимо да е финансово обезпечен, чувствен, практичен и повече заземен от теб.

Жена Стрелец 23.11 – 21.12
Най-авантюристичната в зодиака. Ти си голяма любителка на пътешествия и далечни странствания. Не те плашат нито трудностите, нито големите разстояния. Обожаваш екзотичната кухня, но ти самата не умееш и не обичаш да готвиш. Не понасяш рутинна и детайлна работа, но ако е добре платена, можеш да я направиш интересна за теб. Непременно трябва да влагаш някъде кипящата си енергия и затова много обичаш спорта. Предпочиташ да яздиш кон или да бягаш. В същото време имаш широк кръгозор, образована си добре, владееш чужди езици. В любовта си много импулсивна, бързо се влюбваш и взимаш инициативата в свои ръце. Ако някой предизвика приятни емоции в теб, няма да обикаляш дълго около него, а ще отидеш и ще си кажеш всичко сама. Имаш много приятели и често сред тях намираш своята половинка. Въпреки че мислиш глобално, целите си разбиваш на целички и премисляш всички детайли, затова добре съчетаваш кариерата с личния живот.

Мъжът, който ще ти хареса, трябва да е преди всичко интересен събеседник, добър разказвач, приветлив и шегобиец. Да е лек, подвижен и винаги готов да тръгне с теб на края на света. С мълчалив човек, постоянно водейки монолози скоро ще се почувстваш самота и скука.

Жена Козирог 22.12 – 20.01
Най – точната, коректна и естествена жена в зодиака. Ти винаги знаеш как „трябва” и какво „трябва”. Да постигаш успех във всичко за теб е истинско женско призвание и в това ти помага природната ти настойчивост, търпение и умение да взимаш от живота само важното. Винаги си готова да поговориш по работа на сериозни теми, да помогнеш на конкретни хора, но празното бръщолевене те изкарва от равновесие и ти премълчаваш и избягваш да говориш. Във вкъщи си стихийно бедствие. Винаги си готова сама нещо да свършиш и да дадеш ценни съвети на другите какво и как да се направи. Когато се влюбиш ставаш мирна, спокойна и загрижена, забравяш за всички правила и ограничения. Своите деца и любим ги обичаш много и винаги им осигуряваш всичко необходимо. Не обичаш много да се веселиш и почиваш. Празниците те напрягат, заплашват планирания ти до минута живот, нали всичко излиза от контрол. Постигаш успех в професията си благодарение на упоритост и умение да изграждаш здрави отношения. Ти си майстор в управлението на хора и професионалист по договорите. Много критично подхождаш при избора на приятели. Имаш малко приятели, но истински и верни.

Мъжът, който ще ти хареса – мек, домошар, уязвим, който да ти даде топлина и душевен комфорт, да създаде домашен тил, за да можеш успешно да се трудиш и правиш кариера.

Жена Водолей 21.01 – 19.02
Най-необикновената, свободолюбива и независима жена в зодиака. Предпочиташ да правиш всичко по свой начин, различен от другите. Цениш дружбата и взаимопомощта, винаги си готова да се притечеш на помощ на страдащите и нуждаещите се. Двузначно се отнасяш към парите: или се чувстваш в свои води, или си разсеяна и често губиш спечеленото. Когато разговаряш заемаш лидерска позиция, особено ако се отнася за нещо непознато и необичайно. Пламенно разказваш за чудесата, които ти се случват в живота. Вкъщи си твърде практична и страстта ти към изобретения и нововъдения се изразява в покупки на необикновена техника. Влюбвайки се, заприличваш на мила ученичка. Готова си много да говориш и да пишеш любовни романи в писма. С децата и любимия се държиш наравно, откровено, даваш свобода, имаш им доверие. Страхуваш се от рутината, тя тихичко те убива. Всичко правиш с творчески плам и любов. Твоята безстрашна и независима натура често постига успех в трудни и напрегнати области, там където мнозина се страхуват да отидат. Имаш много приятели и у дома, и зад пределите на родината. Чувството за дълг те сковава. Не обичаш да обещаваш и от задължения се боиш като от огън.

Мъжът, който би ти се харесал, трябва да е харизматична личност. Да е ярък, да блести с таланта си и да привлича вниманието на обществото.

Жена Риби 20.02 – 20.03
Най-романтичната и сантиментална жена в зодиака. Ти никога не казваш какво ти е на душата, околните само могат да се досещат за това. Музикална си, обичаш поезията, мелодрамите, класическата музика. Лесно се потапяш в мечтите си и с лекота фантазираш. Живееш повече с чувства и интуиция, отколкото в логика и реалност. Склонна си да идеализираш възлюбения, давайки му маса несъществуващи достойнства, а когато розовата пелена падне се разочароваш от него. Не умееш да пестиш пари, лесно ги губиш, импулсивна си в разходите. Дома за теб е възможност да изговориш, пообщуваш, изкараш всичко, което ти е на душата. Нужен ти е комфорт, за да започнеш да се разкриваш.
С любимия се държиш много трепетно, обграждаш го с грижи, уют и ласки. Можеш да се себеизразиш и постигнеш признание в творческа работа. Към избора на приятели се отнасяш много сериозно, не допускаш в своя свят случайни хора.

Мъжът, който ще ти хареса и ще стане твоя половинка, трябва да е умен, зрял, последователен, практичен. Да съумее да ти построи дом, да ти създаде комфорт, да те подсигури материално, а в замяна ще получи от теб приказен свят, изпълнен с романтика, музика, поезия и любов.

More from View Sofia

More