Следва

Мери-Кейт и Ашли: За гримирането на тъмно и други бюти трикове от близначките Олсън

Сellular swiss ice crystal collection - защитниците от La Prairie, които забавят времето

Високо, на километри височина в Швейцарските Алпи, в един свят на прозрачни ледени кристали, красотата преминава отвъд границите на времето...

Hair преди 10 години

Високо, на километри височина в Швейцарските Алпи, в един свят на прозрачни ледени кристали, красотата преминава отвъд границите на времето. Тук две на пръв поглед крехки растения и едно малко водорасло са се научили да оцеляват и да се развиват в най-суровите условия за живот на земята, разработвайки стратегии, за да надхитрят околната среда, да защитят собственото си ДНК и да процъфтяват.

И така, La Prairie съвсем подходящо се обръща към своето наследство и дълбоки швейцарски корени. В продължение на три десетилетия, La Prairie впряга тайните сили за оцеляване в крайно тежки условия на тези швейцарски екстремофилни растения и водорасли в един изключителен комплекс - Swiss Ice Crystal Complex, заявен за патентоване. Този комплекс прехвърля силата на тези оцеляващи растения и алги върху кожата, което й позволява да стане по-устойчива и да се аклиматизира безпроблемно към екстремните всекидневни условия за живот.

Това, от което се нуждае кожата ни, за да противодейства на ускорените темпове на стареене, е да се укрепи и стане по-устойчива срещу това, от което стареем най-много – екстремни климатични условия, замърсяване, постоянно пътуване, липса на сън, тревога.

С великолепните Cellular Swiss Ice Crystal Cream и Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil, кожата става по-устойчива и заредена с нови сили, за да изглеждаме по-млади, за по-дълго време и за да сме готови да се справим с всички процеси на стареене и всички елементи, които го причиняват. Изключителна грижа за кожата, която по най-добрият начин включва в научно разработената си формула най-ценната тайна на природата – тайната на оцеляването.

Сellular swiss ice crystal cream

Усилете кожата си със Swiss Ice Crystal Complex /заявен за патентоване/, който включва във формулата си авангардна технология за хидратиране и технология с растителни стволови клетки. При продължителна употреба кожата изглежда по-млада, гладка, мека и еластична, с по-малко линии и бръчки.

Богата текстура, която превръща кожата в чувствен сатен. Хиалуроноватата киселина и маслото от карите хидратират кожата, докато скрити микро-пигменти улавят светлината и й придават сияние.

Био-технология и природа се сливат - култивирани стволови клетки от Coffea Bengalensis и екстракт от малина помагат на кожата да се обнови, стегне и да й се придаде плътност заедно с изглаждане на бръчките.
Ексклузивният клетъчен комплекс на
La Prairie е неразделна част от успешната гама продукти за грижа за кожата. Той стимулира естественият процес на клетъчно обновяване, хидратира и енергизира с подхранващи вещества, които насърчават оптималното функциониране на кожата.

Използвайте сутрин и вечер; нанасяйте в зоната на лицето и шията след почистване и тонизиране.

Размер: 50 мл / 1,7 FL OZ.
Препоръчителна цена: 515 лева
Наличен от:  февруари 2014



Сellular swiss ice crystal dry oil

Масло от сладки бадеми, слънчогледови семена, морски зърнастец и семена от жожоба възстановяват и оптимизират нивото на влага в кожата, което й позволява да е еластична, устойчива и подсилена.

Подхранете с комбинация от най-чистите и най-редки масла и растителни екстракти, които забавят процесите на стареене, включително от златен връх (Roseroot), меколистното шапиче (Alpine Lady’s Mantle), екстракт от жълта тинтява (Yellow Gentian Extract) и екстракт от планинска арника (Mountain Arnica Extract), които бързо проникват в кожата като я успокояват, пречистват и имат антисептично и тонизиращо действие.

Използвайте сутрин и вечер, самостоятелно или смесете 1-2 капки от Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil с хидратант по ваш избор; нанесете тази комбинация в зоната на лицето, шията и деколтето.

Размер: 30 ml / 1.0 OZ.
Препоръчителна цена: 515 лева
Наличен от:  февруари 2014 

More from View Sofia

More Hair