Следва

Кой кой е в модата днес – CURRENT / ELLIOTT

ТЕНДЕНЦИИТЕ пролет/лято 2014: ПАСТЕЛ

Слънчевите лъчи веднага ни примамват на дълги разходки на открито, придружени от освежаващи напитки и...

All fashion преди 10 години

Слънчевите лъчи веднага ни примамват на дълги разходки на открито, придружени от освежаващи напитки и.. няколко неустоими топки сладолед. А това лято се очертава да е нежно и млечно с изобилието от пастелни багри, покриващи дизайнерските одежди. Не ни остава друго, освен да се отдадем на разхлаждащите кулинарни и кореспондиращите им модни изкушения.


Chloe


Jil Sander


Philosophy


Preen


Блед ягодов шейк ни забъркват от BCBG Мax Azria (на снимката горе), Chloe, Jil Sander, Philosophy, Preen by Thornton Bregazzi и Marc by Marc Jacobs.


A Detacher



Sportmax


John Galliano


No.21

На розовото са заложили и A Detacher, Sportmax, John Galliano и No.21, но те добавят и щипка декоративност в лицето на растерни мрежи, рязани дантели и графични щампи.


Alexander Wang



Balenciaga




Jason Wu


Burberry



Christopher Kane


В сиво-сини пастели са красотите на Alexander Wang, Balenciaga, Jason Wu, Rebecca Taylor, Rachel Zoe и Antonio Marras, а аристократичното лилаво придава супер женственост на сетовете на Burberry Prorsum и Christopher Kane.


Calvin Klein Collection



Paul Smith

Ментова свежест лъха от дуото пола+блуза с етикети Calvin Klein Collection, Calla и Peter Pilotto, а ансамблите на Paul Smith, Oscar de la Renta и Maiyet са издържани в лимоново-портокаловата гама.


DKNY

Не са рядкост и миксовете от сладоледени нюанси, защото не е лесно да е спреш само на един цвят.. или вкус. Не е и нужно, доказват го неустоимите комбинации на DKNY, Giambattista Valli и Issey Miyake.


Rebecca Taylor


Rachel Zoe



Antonio Marras



Calla



Peter Pilotto



Oscar de la Renta



Giambattista Valli



Issey Miyake

 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.