Следва

Сладката Аманда Сейфрид се разголи пред W Mаgazine

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Хелена е от личностите с толкова ярък и забележителен личен стил, който просто не можеш да подминеш. Той...

All fashion преди 10 години

Хелена Бонъм Картър ала Боб Марли

Хелена е от личностите с толкова ярък и забележителен личен стил, който просто не можеш да подминеш. Той, разбира се, не е обвързан по никакъв повод с настоящите или бъдещи модни тенденции, но все пак е очарователен по един шантав и много начин.

Опасността да се прекрачи границата на естетското обаче е доста голяма, а на Хелена май няма да й е за първи път.

Черните от-до ансамбли са й запазена марка, както и големите, рошави прически, при последната й светска поява на благотворителното събитие A night of Reggae обаче актрисата малко беше попрекалила с екстравагантността. Растите с цветовете на Ямайка в гривата й ни идват прекално буквално тематични, а тежкия грим я приближава до визията на героиня от вампирски филм.

Принципно сме привърженици на свободното изразяване на личния стил, но прекалената еклектичност не е печеливш ход. Затова, Хелена, запази вамп визията си, но по-добре не я миксирай с нищо друго.

Лена Дънам за априлския Glamour





Набиращата популярност със скоростта на светлината сладурана Лена Дънам е априлското момиче на Glamour. Кадрите от фотосесията обаче са доста далече от закачливия блясък и пролетната свежест, които се очакват в изобилие от модните издания в този период на годината.

Скованите пози, обраната и скучновата визия и безизразните изражения на иначе импулсивната и весела актриса не правят особено задоволителна и привлекателна комбинация.

А опитът за примесване на свръх елеантност с бунтарското и деликатно момчешко излъчване на Лена нещо не се е получил по най-блестящия начин.

Леко некомфортно усещане струи от фотосите, по което съдим, че Дънам не се чувства в кожата си с тази визия, затова предпочитаме да я виждаме свежа и неглиже, това го може перфектно.
 
Кара и Сюки в идиотско селфи



Кара Делевин и Сюки Уотърхаус са сред любимите ни модни момичета и следим с интерес стрийт стайл изборите им, поредните вълнуващи фешън превъплъщения и.. щурите им забавления.

Признаваме обаче, че последното им селфи не ни е много по вкуса. Музата на Карл Лагерфелд е популярна с изчанчените си физиономии, които много ни развеселяват, но от събрания й поглед на тази снимка направо ни настръхват косите. Дружката й пък е заформила нелицеприятната патешка муцунка, която май не се налага да коментираме.

Като цяло дуото от изкривени физиономии не е най-добрата комбинация, особено когато е изпълнена по време на официалната вечеря на луксозния магазин Harrods и Карл Лагерфелд в Лондон от две стилни и красиви мадами като Кара и Сюки. Стегнете се, момичета!

Аманда Сейфрид в провокативна сесия за W Magazine



Сладката Аманда Сейфрид сякаш старателно беше градила миловидната си аура през годините с визията си и подходящия избор на роли. Да вдигне ръка този, който не си визуализира героинята й от култовия мюзикъл „Mamma Mia”, когато чуе името й.

За секунди обаче разби представите ни с кадрите от априлската си фотосесия за W Magazine.

Зовът на Дивия запад натрапчиво ни се бие с порцелановото кукленско изящество на Аманда, а разкършените пози са на ръба да прекрачат границата на готиното секси и да преминат в зоната на перверзното.

А тежкият грим, каубойските ботуши и провокативното бельо може и да са добро трио в някой кънтри еротичен филм, но сякаш не са най-подходящи за популярното лайфстайл издание, което умело балансира между естетиката и скандалността.

Виж всички снимки на актрисата тук>>

Мик Джагър и червеният пух



Когато се казваш Мик Джагър и си вокалист на The Rolling Stones, ти е позволено да си една идея по-луд. Това обаче не те предпазва по никакъв начин от модни нелепости, не ти ги и опрощава.

Леко налудничав ни се стори изборът на сценичен тоалет на музикалния титан Джагър, който се появи пред Шанхайската публика, пременен в пухкава червена наметка.

Да, всички забелязахме триумфалното завръщане на кожата с косъм по време на седмиците на модата, но едва ли презумпцията на вокалиста на Стоунс е била непременно да изпъкне с тренд познанията си. Предполагаме, че костюмът е имал за цел да наподоби китайски червен дракон и да зарадва екзалтираните фенове, но единствената асоциация, която получаваме при гледката на пухкавата топка, е с емблематичния герой от „Улица Сезам” – Елмо.
 

More All fashion