Следва

Дневниците на редакцията: Бекъм е най-секси по бельо, Прада отварят сладкарница, Ким се подстрига елегантно

От Сара Джесика Паркър до Никол Кидман и Мишел Обама - звездите в роклите на L'Wren Scott

Роклите, дело на 49-годишният бивш модел, са били многократно разхождани по червения килим от най-актуалните знаменитости, като едни...

All fashion преди 10 години

Модният дизайнер L'Wren Scott, която бе намерена мъртва в апартамента си в Ню Йорк вчера сутринта, със сигурност ще бъде запомнена с невероятния си стил и разнообразните си колекции.

Роклите, дело на 49-годишният бивш модел, са били многократно разхождани по червения килим от най-актуалните знаменитости, като едни от най-големите фенове на работата й през годините са Сара Джесика Паркър, Никол Кидман и Пенелопе Крус.


Пенелопе Крус избира L'Wren Scott за червения килим на едни от най-важните за кариерата й събития


Никол Кидман е сред най-верните фенове на марката L'Wren Scott


Никол се доверява на дизайнерката за роклите си на наградите Оскар през 2013, вляво, и 2009, вдясно

"L'Wren и аз сме скъпи приятелки от години," споделя Никол Кидман пред Telegraph през 2011 година. "Тя знае точно на кои аспекти да акцентира в една жена и е в състояние да накара всяка дама да се чувства невероятно секси и изискана, когато е в нейна рокля."


Сара Джесика Паркър също е сред близките приятелки на L'Wren. За визията й вляво тя получава приза за "Най-добре облечена знаменитост" през 2009 година

В едно от интервютата си Сара Джесика Паркър допълва: "Мисля, че L'Wren има необикновената способност да прави рокли, които наистина ласкаят жените. Тя прави рокли с невероятно съвременен дизайн по забележително старомоден начин. Рокли за всички видове жени и тела."


Кристина Хендрикс в L'Wren Scott

Междувременно Кристина Хендрикс, известна с нейните сластни извивки казва: "Дрехите, които L'Wren прави ви накарат да се чувствате като секси pin-up момиче, изтънчена дама и рокзвезда едновременно. Тя проектира дрехи за жените, които знаят как искат да изглеждат и за мъжете, които след това ще ги гледат."


Ейми Адамс и Кира Седжуик


Марион Котийар и Мадона

Не само Холивудските актриси са почитатели на елегантния дизайн на L'Wren Scott. Първата дама Мишел Обама, както и телевизионната кралица Опра Уинфри също предпочитат тоалетите й за много от своите появи.



Последните слухове около дизайнерката бяха свързани с това, че именно тя ще създаде роклята на годината. Става въпрос за булченския тоалет, с който Анджелина Джоли щеше да каже заветното "Да!" на своя Брад. 


Анджелина Джоли също е почитател на марката L'Wren Scott


 

More from View Sofia

More All fashion