Следва

Double Trouble - АРТ Тишърт

Дневниците на редакцията: Бекъм е най-секси по бельо, Прада отварят сладкарница, Ким се подстрига елегантно

Титлата бе присъдена на сексапилния футболист от дизайнера Томи Хилфигер, който сподели пред TMZ., че е...

All fashion преди 10 години

Най-добрият модел на бельо е Дейвид Бекъм

Титлата бе присъдена на сексапилния футболист от дизайнера Томи Хилфигер, който сподели пред TMZ., че е виждал най-различни модели на бельо, но накрая всички искат просто да приличат на Дейвид.

Бекъм за първи път остана по боксерки в компанията на жена му, Виктория през 2007г. за Emporio Armani. През февруари 2012 г. на пазара се появи и първата му линия от мъжко бельо за H&M, на която самият той бе лице.



Prada в сладкарницата



Италианският бранд закупи 80% от дяла на сладкарницата Pasticceria Marchesi, семейна собственост от 19 век, известна в Милано със своите пасти, шоколад и типичния италиански кейк, панетоне.

Покупката е първият от бъдещите проекти за модната къща не само в Милано, но и в световен мащаб. Историческият кендишоп, любим на жителите на Милано, е разположен в сграда от 18 век на известната, елегантна улица Corso Magenta.

& Other Stories ще работи с шведската изпълнителка Lykke Li



Стрийт брандът & Other Stories, който е част от сестринския лейбъл на H&M, ще разработи нова колекция с шведската певица Lykke Li, която ще се появи на пазара през есента. Линията, която до голяма степен е в монохромна гама, ще включва обувки, чанти, бижута и аксесоари.

Лейбълът и друг път е работил с известни имена, но Lykke Li определено е един от най-желаните колаборатори. Изпълнителката, която е пяла на фестивалите Коачела и Гластънбъри, в момента работи по третия си албум и през тази година се очаква да се появи и първият й филм, наречен Tommy.

Дизайнерът на & Other Stories, Бехназ Арам, сподели че двамата с певицата отдавна са планирали подобен проект, тъй като изпитват любов към класическите кройки и безупречното качество, които ще бъдат в основата на съвместната им колекция.

Кийра Найтли е Coco Mademoiselle за Chanel



Последната бюти кампания за аромата Coco Mademoiselle на френската модна къща с участието на прекрасната Кийра е вече тук. Гладките тъмни коси, перфектно опушеният грим и плътните вежди са запазена марка на актрисата, която е лице на Chanel от 2007г. насам и продължава да завладява сърца с чара и обаянието си.

В новото видео можем да видим как Найтли се превъплъщава в абсолютната Coco Mademoiselle и демонстрира, че владее до съвършенство изкуството на мистериозно изчезване.

„Третото видео е много готино. Но и тук, разбира се, тя остава все така неуловима; там е, но си играе с всички... и накрая се качва на моторна лодка! Какво повече да искаме?”, казва Кийра за кампанията в прес рилийз.



Късото филмче е дело на Джо Райт, режисьорът на Atonement, а за фон звучи класическото парче “She’s Not There” на The Zombies.

Нищо чудно, че след като изгледахме видеото тайничко ни се прииска ако не сме на мястото на Кийра Найтли, то поне да притежаваме флакончето с шикозен аромат на Chanel.
 
Новата подкъсена прическа на Ким Кардашиян



Звездната мама бе забелязана с нова, по-къса подстрижка в петък. Ким, която е известна с това, че не изневерява на дългата грива, независимо дали е тъмнокестенява или руса, този път определено ни изненада със страхотна дължина около ключиците.

Новата визия има леко рок звучене, благодарение на краищата, подстригани в различни дължини; това придава повече движение на прическата и подчертава хубавото лице на Ким.

Предполагаме, че майката на Норт се е сдобила с готината подстрижка в четвъртък, след като се върна в Ел Ей от пътуване до Маями в компанията на сестрите си, Клои и Кортни Кардашиян. На летището, където триото бе забелязано, Ким все още развяваше дълги коси, но на следващия ден се появи с новата си прическа и огнено червена рокля по тялото на Alexander McQueen.

На това му се казва бърза промяна!

Новите аромати - близнаци на Мери Кейт и Ашли Олсън
 


Мери-Кейт и Ашли Олсън отдавна са доказали, че се справят с всяко едно начинание: от актриси до фешън дизайнери, сега близначките са на път да пуснат и първия си парфюм.

Сетът от два парфюма-близнаци на Олсън, наречени Nirvana и Black, ще се появи на пазара този месец в магазините на Sephora. За да отбележат подобаващо събитието, двете сестри разкриват пред американското издание на Harper’s Bazaar някои свои ключови бюти тайни.

Четете за тях тук>>
 
Малката сестра на Кейт, Лоти Мос за Teen Vogue



Блестящата кариера на Кейт Мос започва едва на 14, когато тя подписва договор с агенцията Storm model management. Останалото е модна история.

Сега 16-годишната сестра на британския супермодел, Лоти Мос, следва отблизо стъпките на кака си, като девойката стана обект на огромно медийно внимание след като се появи като шаферка на сватбата на Кейт.

Лоти, която също има договор със Storm, вече може да се похвали с няколко корици на списания: през февруари я видяхме в Dazed and Confused, а сега следват и първото й интервю и корица за априлския брой на изданието Teen Vogue.

Също като повечето момичета на нейната възраст и Лоти си пада по Джъстин Бийбър, обича да язди коне и харчи голяма част от джобните си в Topshop (въпреки че със сигурност ползва страхотни намаления, като се има в предвид, че кака й е моделиер на някои от колекциите за марката).



Но за разлика от връстниците си, малката Мос вече има пред себе си добре начертан кариерен път, отчасти благодарение на известната й сестра и един риалити формат по MTV: „Много бих се радвала да работя в Teen Vogue”, споделя Лоти, „Много харесвам ‘The Hills’!”, допълва тя, „Хайди и Спенсър са много забавни. Голям фен съм на Лорън Конрад. Интересно и приятно е да гледам как всички те работят и правят разни неща...”.

Подобно на сестра си и Лоти мечтае да работи с Марио Тестино и един ден да се появи на корицата на Vogue; самата Кейт отскоро може да се похвали с длъжност в британското издание на модната Библия и изглежда това допълнително амбицира сестричката й.

Когато голямата ти сестра е един от най-успешните супермодели в историята, това безспорно може да бъде доста стимулиращ фактор за израстване в кариерата.
 

More All fashion