Следва

Rag&Bone

Широко скроени неща

Само преди месеци на мода бяха минито, slim дрехите и силно вталените облекла. В момента обаче, стриктното проследяване на...

Fashion преди 15 години

Само преди месеци на мода бяха минито, slim дрехите и силно вталените облекла. В момента обаче, стриктното проследяване на новото в колекциите на световните имена в дизайна показва, че завоят е обратен.

Дизайнерите залагат на широко. За предстоящия междинен сезон на мода идват онези дрехи, които обикновено носиш, когато е важно да прикриеш нещичко от фигурата си.
С днешна дата нещата не стоят така. Днес можеш и трябва да разхождаш oversize дрехи, дори и в случай, че си XS размер. Всеки има право да се чувства комфортно и леко.

Предимствата на обемите са много. Те не само, че прикриват нещо, от което се притесняваш, но са и много удобни. Широките туники, разкроените панталони, обемните трапецовидни рокли са подходящи и за по-топло, и за по-хладно време, както и за почти всякакъв случай.

Oversize облеклата са най-добрият избор за края на Август и целия Септември, когато вече не е толкова горещо, но определено не е и хладно.

Ние харесваме най-много лилавата рокля на Valentino RED, която седи убийствено добре с черен клин и високи сандали.

More Fashion