Следва

Дичо и Карина вдигат сватба в Синеморец

DJ HYPE идва за второто ЕVOLUTION парти в YALTA CLUB

YALTA CLUB & HMSU представят второто дръм енд бейс от съвместния си проект на 21 март...

 

Music преди 10 години

След успехa на първото парти от поредицата EVOLUTION с LTJ BUKEM, сега YALTA CLUB и най-голямата дръм енд бейс формация в страната HMSU обещават на феновете нова ударна доза дъм енд бейс звучене, музикално новаторство и бас. Пултът ще гори под пръстите на световноизвестния продуцент и диджей DJ Hype на 21 март. Музикалните вибрации ще бъдат засилени от MC DADDY EARL, както и от достойното българско участие в лицето на TARGY, MАRTIN POPOV и DIMO PANGUELOV от HIGH ROLL.

Британската дръм & бейс сензация DJ Hype се доказва като едно от най-влиятелните имена в индустрията за последните 20 години. Диджеят и продуцент печели множество награди, сред които “Най-добър диджей” и “Най-добър радио диджей” на британските Hardcore Awards.

И ако DJ Hype е звукът на второто EVOLUTION парти, то MC DADDY EARL ще бъде неговият глас. Започнал кариерата си паралелно с DJ Hype и Shut Up And Dance - все легендарни имена в индустрията, MC DADDY EARL успява да получи тоталното признание на публиката. Въздействащите му колаборации с популярни диджеи го превръщат в ключов елемент от успешните дръм & бейс партита.
Музикалният катарзис ще допълнят TARGY и HIGH ROLL, а тези които все пак решат, че искат и още, могат да се присъединят към партито на SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO, което ще се вихри паралелно в ROOM 2 на YALTA CLUB.

Билети на цена от 20 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB.

За DJ HYPE & MC DADDY EARL
DJ Hype започва да продуцира през 1989 год., създава и ко-продуцира тракове като “Exorcist” и “The Bee”, основава Ganja Records, които набират популярност с парчетата “You Must Think First”, “Tiger Style” и “Super Sharp Shooter”.
През 1996 год. излиза албумът “Still Smokin’”, компилация, продуцирана съвместно от Ganja и Pascal’s Frontline. Успехът на албума води до основаването на Real Playaz, съвместно с Pascal, а също и до продукция, включваща DJ Zing, Pascal и Rude Bwoy Monty. През 97-ма съвместния му продукт с Ganja Kru – Parousia EP, New Frontiers, достига 56-то място в британската Album Chart.

За своята работа Кевин казва: „Да, има моменти, в които губя пътя си в музиката, но след това се сещам, че истински вярвам в това, което правя.“ В свое интервю от 2013 година той съветва младите артисти да бъдат оригинални, да работят здраво и да се посвещават на това, което правят. Диджеят смята, че това, което му е донесло този успех, е неговата оригиналност. Той се вдъхновява и възхищава на работата на други артисти, но се опитва да излиза от рамката със свой собствен стил.

MC Daddy Earl започва кариерата си преди повече от 20 години заедно с DJ Hype и музикални легенди като Shut Up And Dance. През годините MC Daddy Earl работи изключително интензивно с двамата артисти, но не проявява интерес към самостоятелни проекти. И така до съвсем скоро. MC Daddy Earl се оказва и движеща сила в работата както на Shut Up And Dance, така и на DJ Hype, превръща "Hype Hype Hype" в "DJ Hype", работи по саунд системи пред 80-те, получава масово признание за невероятния си глас и извоюва своето място в денс музиката.

 

More from View Sofia

More Music