Следва

Обрат: Джейк от "Двама мъже и половина" става свещеник

Джаред Лето се помисли за Исус или...

Модата отминава, но стилът никога не излиза от мода...

People of art преди 10 години

Когато Джон Ленън обяви през 1966-та година, че The Beatles са по-големи от Исус, фанатици заплашиха да го изгорят на клада и това предупреждение отеква в попкултурата и до днес.

Може би това е и главната причината, поради която в понеделник, след като публикува в Instagram своя снимка до тази на Исус Христос, Джаред Лето побърза да подчертае, че той изобщо не се сравнява с него.

Актьорът написа под кадъра: "Модата отминава, но стилът никога не излиза от мода" # ClassicLooks FashionForward #ThanksJC #NotComparingToChrist



Е, разбира се, неуместно е дори да си помисляме за подобно сравнение, но пък Джаред, който тази година спечели първия си "Оскар" и бе отличен с наградата за поддържаща мъжка роля за изпълнението си във филма "Клубът на купувачите от Далас", със сигурност е сред златните момчета на Холивуд в момента. И въпреки, че е далеч от това да може да ходи по вода, неимуверните усилия, които полага дългогосия красавец да бъде на върха и на филмовата и на певческата си кариера са поразителни и със сигурност похвални.



Джаред и групата му 30 Seconds To Mars, които ще са хедлайнери на тазгодишното издание на най-голямото рок събитие у нас - SOFIA ROCKS 2014, продължават да обикалят света и да радват феновете си със своята музика, като в нееля те забиха в руската столица Москва, а миналата седмица бандата свири в Украйна. Музикантите посветиха изпълнението на участвалите в протестите в Киев.
 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра