Следва

EXIT 2014: Carl Cox и приятели ще разтресат стените на Петроварадинската крепост

Обрат: Джейк от "Двама мъже и половина" става свещеник

Ангъс Т. Джоунс, по-известен като Джейк от култовия сериал "Двама мъже и половина", се отказва от ролите в името на вярата. 20-годишният Ангъс шокира..

People of art преди 10 години

Ангъс Т. Джоунс, по-известен като Джейк от култовия сериал "Двама мъже и половина", се отказва от ролите в името на вярата. 20-годишният Ангъс шокира почитателите си с новината, че се оттегля от киното, за да се посвети напълно на духовността и да стане свещеник.

В интервю пред телевизия KHOU Ангъс, който е почти неразпознаваем с дългата си брада,  разкри, че иска да се занимава с истинските проблеми, които измъчват света. Той нарече себе си бивш "платен лицемер ", като обясни, че ситкомът е в конфликт с убежденията, които има, след като преоткрива християнската вяра.

"Племенникът" на чичо Чарли се превърна в едно най-добре платените деца на екрана. Той призна в скандалното си изявление, че се чувства ужасно, защото "опозорил" християнството с участието си в сериала, а ролята му е несъвместима с религиозните му възгледи.



Ако трябва да сме честни обаче, актьорът за втори път прави подобно изказване. През 2012-та година той втрещи феновете на хитовия сериал с видео публикувано в YouTube, в което споделя, че ситкомът сее поквара и с призива си зрителите да спрат да го гледат. Но само няколко часа, след като видеото с изказванията на актьора разбуни интернет, малкият Джейк Харпър се извини на феновете и продуцентите на сериала със специално изявление.

"Благодарен съм и изпитвам дълбоко уважение към всички прекрасни хора в "Двама мъже и половина”, с които работя от 10 години и които станаха част от семейството ми. Чък Лори, Питър Рот и много други в Уорнър Брос и Си Би Ес са отговорни за едно от най-значимите неща в живота ми до днес. Благодаря им за възможността, която ми дадоха и продължават да ми дават, както и за помощта и напътствията, които се надявам да получавам от тях и занапред (...) Извинявам се за коментарите си, които показаха безразличие и неуважение към колегите ми, както и липса на благодарност за огромната възможност, с която съм благословен. Не исках да се получи така”, сподели тогава актьорът в изявлението.


 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра