Следва

Кейт Хъдсън с колекция малки черни рокли

Клиентките на Prada с уникална възможност - да ушият сами обувките си

Феновете на Prada ще могат сами да създадат своя идеален чифт обувки - от деколте на висок ток до сандали....

Shopping преди 10 години

Феновете на Prada ще могат сами да създадат своя идеален чифт обувки - от деколте на висок ток до сандали. Предложението е валидно само два дни, и, уви, само в Париж.

Дори и онези от нас обаче, които успеят да се вместят в горните две условия, а именно да са в Града на любовта точно утре и вдругиден, ще се сблъскат с още едно, последно условие в този моден кастинг - мястото, в което услугата ще е достъпна, е едно-единствено - магазинът на марката на Avenue Montaigne. Затова пък онези, които успеят да се окажат в точния момент на точното място (предложението е валидно от 20 до 22 март), ще могат да направят сами обувките на мечтите си, избирайки един от 9 предложени модела и довеждайки ги до съвършенство. Може да се избира цвета на обувките е подметките, а към стандартното лого Prada да се добавят и златните инициали на съответната щастливка.



Дългоочакваният чифт ще бъде доставен до дома ви в кутия, цветът на която ще е подбран специално така, че да пасва на вътрешната част на вашите dream heels. Вярно, да дочакаш обещаното ще отнеме няколко месеца, но с какъв райски звук ще зазвъни звънецът на вратата след толкова чакане...
 

More Shopping