Следва

Editors' Choice: Моятa Alive! формула на живота

Тази събота в София: Разтърсваща културна програма в световната платформа за „брейкинг“ танци

Това е едно наистина вълнуващо събитие. Всички, които са почитатели на брейкинг танците, ще могат да се...

All About Life преди 10 години

Red Bull BC One Cypher* (Ред Бул Би Си Уан Сайфър) съществува от 2004 година и гостува за втори път в България, за да открие най-добрия бибой (b-boy), който да представи България на международните финали на състезанието през 2014.

Това е едно наистина вълнуващо събитие. Всички, които са почитатели на брейкинг танците, ще могат да се насладят на танцовите „битки“ между бибоите. Избраните 16 от 70 (след предварителна Класификация), ще се състезават на специално изграден подиум и танцувална музика, за да очароват Журито и публиката, в клуб Mix tape 5, в София.

В уъркшоп, организиран преди състезанието за всички участници от България, тримата гост-съдии ще демонстрират своя опит и Bboy (бибой) способности.



Звездата на Журито е известният от сцената Bboy от САЩ – RoxRite (РоксРайт), който има 80 първи награди от различни състезания в целия свят! В техническите му умения са силно изразени „замръзващите“ комбинации и насечени движения. С него асоциират и позата „изпънат като струна“. Изключително комбинативен и оценяван от съдиите като „стратегически“ танцьор, със светкавична мисъл, проявена в танц и импровизация на разнообразна музика и ритъм. Със страхотните си изяви, талант и професионализъм, RoxRite печели своето място в признатия Red Bull All Star екип.



Специален гост в българското издание на BC ONE Cypher – е великата Янка Рупкина, която ще допринесе с гласа си за автентичното и уникално усещане от страната ни, в дует със световния шампион по бийтбокс за 2012 г. – Skiller (Александър Деянов). Така, спазвайки всички правила на BC One Cypher, които се следват без право на промяна от всички държави-участници по света, разнообразието от допълващата програма ще е едновременно автентично и съвременно.




Събитието се организира със съдействието на Bboy МАКО – Димитър Божилов и MAKOSA NOSTRA FAMILY. По тяхна покана очакваме и другите двама съдии за състезанието - Bboy Tomy (Словения) – с доказан международен успех от над 25 държави, хореограф и участник в много събития и колаборации с артисти. И Bboy Admiracles (Белгия) – който през 2008 е избран за част от местния AllStar отбор на бибоите от северна Белгия – Team Shmetta, и оттогава е участвал в множество „битки“ по света.



За музиката ще се грижат трима диджеи - DJ Panic, Холандия, DJ UraGun, Украйна, с домакин - SKILL от „Ударната група български бибои“ от Пловдив. За домакин е избран Jose – също част от „Ударната група“. Никола Горялов / Groove Atelier/ ще подсили на живо музикалните сетове с ритъма на барабаните.

Посетете това уникално за страната ни, както и за света на танците събитие, в което да се насладим на талантливите ни бибои и артисти и на специалните гости от различните краища на света!
 


Програма 22.03.14, събота:

12:00 – 15:00 – Уъркшоп със съдиите, Dance Palace Sofia, http://www.palace-dance.com/sofia/
1/ Red Bull All Star - RoxRite-Renegades, Break Disciples, Squadron (USA)
2/ Admiracles-Team Shmetta (Belgium)
3/ Workshop с Bboy Tomy-Go-Breakers (Slovenia)

16:30 – 19:00 – Класификация за избиране на 16 финалиста, club *MIXTAPE 5*

20:30 – Старт на Red Bull BC One Cypher Bulgaria с топ 16 бибоя и специалната програма, club *MIXTAPE 5*
След състезанието и церемонията по награждаването - парти до сутринта за всички гости на събитието!
DJs: SKILL /България/, DJ UraGun /Italy/, DJ Nobunaga aka Panic (Netherlands)
Благодарим на MAKO за съдействието в организацията и промотирането на събитието сред българските бибои, както и на Love & Happiness Music за грижата за специалния ни гост: Янка Рупкина в дуетa със Skiller.

ВХОД: Свободен
 
Официални сайтове:
Red Bull BC One: www.redbullbcone.com / Facebook: Red Bull BC One
Makosa Nostra: www.facebook.com/MakosaNostra
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.