Следва

Помощ: Бодър дух в бодро тяло! Пет великолепни начина да сме свежи от сутринта

Editors' Choice: Моятa Alive! формула на живота

Какво е Alive? Освен че в превод означава „Жив”, Alive е иновативна и базирана на последните открития за по...

Health преди 10 години

Какво е Alive? Освен че в превод означава „Жив”, Alive е иновативна и базирана на последните открития за по-добрата усвояемост на натурални и ниско преработени хранителни съставки добавка, патент на компанията Nature’s Way. Alive е още формулата на живота, пълна с витамини, които се грижат за здравето и красотата, използвайки силата на природните съставки.

Разказахме ви по-рано за този мултавитаминене еликсир, но няма по-истинско доказателство за ефекта на безценните капсули от опита на двама редактори от екипа на ViewSofia, които изпробваха съживителната сила на витамините Alive и споделиха какво е усещането да приемаш нужната, качествена доза живот ден след ден.

Елена




Надеждата си има опаковка. Млечно бяла, със секретно затваряне, за да не пипат малките ръчички вкъщи, и с лаконичен цветен надпис ALIVE!

"Жив" е съвсем точно определение, защото една опаковка от точно 30 безцветно филмирани таблетки съдържа всичко най-необходимо, за да си дойдат тонусът и жизнеността на място.

Ето как действат и ето защо препоръчвам, в точно 8 точки:

- при мен изпиването на опаковката с живителна формула ALIVE! съвпадна с усещането за натрупана ужасяваща умора вследствие на късите и стресови дни на зимата, изпълнени с много седене и малко спорт, и още по-малко активност на открито. Удоволствието от "съживяването" започва да се чувства приблизително от втория ден, като нараства константно за около 10 дни, след което ефектът се превръща в постоянно чувство за добре тонизирани ум, тяло и психика.

- формулата, по мои предварителни проучвания, а вече и частни усещания, е най-добрата на пазара в момента. Съдържа витамини и минерали в напълно естествен вид, както и богата гама екстракти от повечето известни суперхрани. Практически това е формула на максималната потенция при минимум, даже никакви излишни пълнежи.

- за разлика от повечето обикновени витаминни формули, в които синтетично са смесени определени количества синтетични витамини, при ALIVE! формулата е допълнена с невероятно полезни смеси, като смес от зелени храни, смес от плодове, смес от градински зеленчуци, смес от гъби и прочие, което на практика означав почти космонавтска храна - в малка таблетка - уникално по силата си меню.

- специално внимание заслужава съдържанието на храносмилателни ензими в мултивитамините, защото при мен специално стресът се отразява неприятно на храносмилането, получавам дискомфорт, парене и изобщо проблеми при всяко хранене, което с така обогатената формула просто престана.

- продуктът не съдържа захар, много важно условие да се приема с удоволствие и при абсолютна сигурност за здравето, тонуса и фигурата.

- проблемът с чупещите се нокти приключи напълно.

- кожата на лицето стана ясна, блестяща и нещо много характерно - изключително толерантна към козметична грижа. Серумът и кремът, които ползвам, сякаш утроиха действието си.

- усещането от този тип грижа има Холивудски привкус - толкова е добра, че започваш да вярваш, че заслужаваш най-доброто и само най-доброто, което всъщност си е точно така.

Джулия



Когато някой очаква пролетта така горещо, както аз, със сигурност познава и чувството от смяната на сезоните: добре познатата пролетна умора, която запраща на дивана и най-енергичните сред нас, необичайно ниското кръвно налягане, както и раздразнените кожа и коса.

Като всеки млад човек с натоварен график и желание за много дейности едновременно, нямаше как да не се запитам как да избегна преходно състояние на болно мече и да посрещна пролетта в пълна бойна готовност? Отговорът дойде сам: мултивитамините Alive!

И макар да съм що-годе привикнала към пиенето на витамини и най-различни добавки под формата на разтворими таблетки, признавам, че големият размер на зелените капсули малко ме стресна. След първоначалната изненада обаче и прием по една на ден много скоро започнах да наблюдавам положителните ефекти и мога да кажа със сигурност, че ако тялото ми можеше да говори, то със сигурност щеше да ме потупа доволно по рамото.

Обогатената формула на капсулите с аминокиселини се оказва благотворна и за резултатите ми във фитнеса: повече натоварване, по-малко умора, по-силни и укрепнали стави и мускули. Дори инструкторът ми бе впечатлен.

Коктейлът от витамини и минерали е и чуден за кожата: благодарение на редовната капсулка на закуска или преди вечеря, чувствителната кожа е по-устойчива, чиста и блестяща. О, същото важи и за косата, и ноктите, които най-накрая спряха подозрително да се лющят.

Определено бих препоръчала мултивитамините Alive! и на всички, които всяка пролет се сблъскват с настински, алергии и друг тип здравословни неразположения. Зелените таблетки са супер помощник за имунната система, както и мощно средство подпомагащо цялостното здравословно състояние на организма.

Определено мога да заявя, че кобалтово синьото може и да е цветът на 2014, но пролетта при мен със сигурност минава под знака на зеленото.
 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.