Следва

Доротея и Емануела Толеви стават тв водещи

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Киното ни зове! Още нови заглавия, още нови истории и спиращи дъха сцени от предложенията ни тази седмица...

Movies & TV преди 10 години

Киното ни зове! Още нови заглавия, още нови истории и спиращи дъха сцени от предложенията ни тази седмица. Добавете най-интересното в своя списък и му се насладете. Какво по-хубаво от добър филм с любим човек в прохладните пролетни вечери?

"Земя до Еко" ("Earth to Echo")

Актьорите: Джейсън Грей-Станфърд, Хенри Гейдън, Тео Халм, Астро, Рийз Хартуиг, Ела Уалстед, Касиус Клей

Режисьорът: Дейв Грийн

Сюжетът: След като в квартала им започва работата по голям строителен обект тримата приятели Тък, Алекс и Мънч започват да получават странни и кодирани съобщения на своите мобилни телефони.

Убедени , че неща странно се случва в местността те информират властите и своите родители за съобщенията. Но когато никой не приема притесненията им насериозно Тък, Алекс и Мънч слагат началото на свое собствено тайно разследване с надеждата, че в най-скоро време ще разкрият какво всъщност се крие зад разпространените кодирани съобщения.

Ситуацията става още по-странна когато тримата по случайност попадат на мистериозно същество от друг свят, което отчаяно се нуждае от тяхната помощ.

Премиерата: 25 април (световна)







"Да разлаем съседите" ("Neighbors")

Актьорите: Сет Роугън, Карла Гало, Джейк Джонсън, Джеси Хеймън, Лиса Кудроу, Кристофър Минц-Плейс, Дейв Франко, Зак Ефрон, Роуз Бърни, Айк Баринхолц, Али Кобрин

Режисьорът: Никълъс Столър

Сюжетът: Мак (Сет Роген) и Кели Раднер (Роуз Бърн) се радват на приятно и спокойно ежедневие в компанията на новородената си дъщеря, която обграждат с грижи и любов. Умилителната им семейна приказка обаче се превръща в истинска хорър история, когато в съседната къща се нанася група купонджии. „Въоръжени“ с мощни тонколони, планини от алкохол и всички необходими средства за „взривяване“ на идилични приказки, те превръщат фамилния рай на семейство Раднер в истински дискотечен ад.

След няколко неуспешни опита да заровят томахавката, Мак и Кели прибягват до тежката артилерия от позволени и непозволени номера за потушаване на съседски бунтове. Резултатът? Потресаващ съседски хаос, който ще видим в пълния му блясък с комедията ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ.

Премиерата: 9 май 2014 (България)









"Нормално сърце" ("The Normal Heart")

Актьорите:
 Джим Парсънс, Мат Боумър, Алек Болдуин, Джулия Робъртс, Марк Ръфало

Режисьорът: Райън Мърфи

Сюжетът: Действието в “Нормално сърце” се развива в началото на 80-те години, когато Ню Йорк е превърнат в епицентър на смъртоносна епидемия, породена от все още не толкова познатата болест СПИН.

В основата на сюжета е писателя-активист Нед Уийкс, който задно с група съмишленици се опитва да помогне на болните от СПИН и да ограничи по-нататъшното разпространение на смъртоносната болест.

Премиерата: 25 май 2014 (световна)









 "The Signal"

Актьорите: Брентън Туайтс, Лорънс Фишбърн, Оливия Кук, Бо Нап, Робърт Лонгстрийт, Лин Шей, Джефри Грувър

Режисьорът: Уилям Юбанк

Сюжетът: Докато са на пътешествие през Невада, Ник и още двама колежани от „MIT” с афинитет към хакерството се отклоняват от курса си, за да открият компютърен гений, който е проникнал в сървърите на университета им и е разкрил дупки в сигурността. След сериозна конфронтация насред пустинята, триото губи съзнание, а когато Ник се свестява, открива, че е държан в плен. Борейки се да разбере истинските измерения на затвора си, Ник открива, че е част от план, който го е превърнал в ходещ кошмар.

Премиерата: 13 юли 2014









"Рио 2" ("Rio 2")

Режисьорът: Карлос Салдана

Сюжетът: В новия филм Блу (озвучен на български от Христо Димитров) и Джуъл (Ася Рачева) прелетяват от Рио към джунглата на Амазонка, където се установяват заедно с трите си деца. Докато Блу се опитва да се впише в обстановката, той отново кръстосва клюн с отмъстителния и подъл Найджъл (Малин Кръстев) и се изправя срещу най-страховития си противник на всички времена... своя тъст!

Премиерата: 4 април 2014 (България)







More from View Sofia

More Movies & TV